2777
2789
عنوان

برم خونه مادرشوهرم یا نه

353 بازدید | 16 پست

من شوهرم ۶ ماه سال کارش راه دوره و ما تازه دوساله ازدواج کردیم و باهم فامیلیم

من این مدت اکثرش رو خونه مامانم میمونم 

پارسال باز بیشتر از امسال میرفتم خونه مادرشوهرم امسال خیلی کمتر رفتم اصلا یجور شدم نمیتونم بمونم اونجا اصلا راحت نیستم اونها هم توقع دارن برم بمونم خونشون 

خونه خودم هم تنها نمیتونم بمونم چون یه شهر دیگه هستیم 

بنظرتون همینطور کمتر برم خونشون بهتره یا حداقل از هفته یکی دو روزش رو برم اونجا ( در حال حاضر تقریبا ۱۰ روز یکبار میرم یک شب میمونم)

جاری و خواهر شوهری هم ندارم که با اونایی سرگرم بشم رفتنی باید فقط سرم تو گوشی باشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هفته ای دوبار برو ولی شب نخواب 

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

این چه مدل زندگیه جور کنید شهر محل کار همسرت خونه بگیرید زندگی کنید با هم

نمیشه عزیزم وگرنه خوشم نمیاد اینجوری زندگی کنم 

الانم دیگه فقط ۲ ماه مونده تا برگرده

منم جدا نمیدونم چی کنم 

از طرفی هیچ علاقه و ذوقی ندارم برم اونجا 

از طرفی هرجا میشینن تو فامیل میگن فلانی نمیاد خونه ما

نمیشه عزیزم وگرنه خوشم نمیاد اینجوری زندگی کنم الانم دیگه فقط ۲ ماه مونده تا برگردهمنم جدا نمیدونم چ ...

خیلی سخته در واقع انگار هنوز نامزدین اینجوری زندگیتون خدانکرده سرد میشه یه فکری بکنید ببین شرایط رو بسنج بری بهتره حداقل کنار همسرتی

خیلی سخته در واقع انگار هنوز نامزدین اینجوری زندگیتون خدانکرده سرد میشه یه فکری بکنید ببین شرایط رو ...

سرد نشده هیچ اتفاقا عطش و دلتنگیمون برا هم بیشتر هم شده

عزیزم سوالم هم چیز دیگه ای بود لطفا تو اون مورد راهنمایی کن اگه تجربه ای داری