2777
2789
عنوان

ب نطرتون دختری میاد با شوهر من دوست بشه ❓ خصوصیاتشو میگم

| مشاهده متن کامل بحث + 2160 بازدید | 110 پست
بعضی مردا محبت کردن به زن هاشون رو بلد نیستن ولی برای دیگران ....

برا زن های دیگه مادر هستن

برا زن خودشون زن بابا 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

این سوالو هیچ کس جز خودت نمیتونی جواب بدی

فقط همینو بگم خیانت کردن نیاز به قیافه و‌ پول و تیپ و اینا نیست

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا مردای اینجوری رو لعنت کنه ینفر هست زنش زنگ بزنه بگه نون بخر قطعش میکنه بعد تولد دوست دخترش صد مل ...

دیشب رفتیم بیرون . گفتم برو سبزی بخر . گفت پول ندارم کارت خودتو بده . منم گفتم کارتم همرام نیس . اونم گفت پس برگردیم . منم عصبی ک سبزی لازم دارم . اونم رفت خرید . همیشه سر خرید نونم میگه ندارم کارتتو بده . ببینه کارتم نیس مجبوری خودش میخره . ولی اینم بگم سر چیزای گرونتر مثل گوشت و اینا اصلا حساب نمیکنه . یه روز دیگه با کارت من میره

تو مجازی قشنگ میتونه نقاب بزنه

کی چی میفهمه ؟؟

اینجوری گفتی مشکوکه

بببن میتونی یجوری کشف کنی ...

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

شما با همین خصوصیات و دید منفی نسبت بهش باهاش ازدواج کردی چرا یه زن دیگه با دید مثبت تر نتونه به عنوان معشوق قبولش کنه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

دیشب رفتیم بیرون . گفتم برو سبزی بخر . گفت پول ندارم کارت خودتو بده . منم گفتم کارتم همرام نیس . اون ...

وای دختر پولتو پس انداز کن برا خودت نزار بفهمه . طلا پنهونی بهر بزار خونه مادرت بگو ندارم اصلا خرج شد بزار گشنه بمونه تا مجبور بشه دست بکنه جیبش مگه کار نمیکنه ? 

عملا داره ازت سو استفاده میکنه 

ببین عزیزم من نمیدونم چی شده که انقدر ازش بدت اومده ولی طبق این جملات انگار اصلا شما ارزشی براش قائل ...

اگه بخواد بره بهش میگم ب سلامت . ولی خودش نمیره . بره اصلا با طرف ازدواج کنه . فقط جداشه بره . 

ربطی به این چیزا نداره ممکنه این اخلاقا فقط برای تو باشه و واسه یه دختر دیگه جنتلمنانه رفتار کنه 

من یه مورد رو می‌شناسم به زن خودشون تو طول زندگی مشترک یه کلمه محبت امیز نزدن ولی واسه دختری که باهاش دوست بودن و به قولی خیانت کردن جملاتی رو میگفت که سلمان خان و شاهرخ خان باید لنگ مینداختن

یا برای زن خودشون هیچی نمیخریدن ولی واسه اون دختره دو شیفت اضافه تر کار کرده بودن که یه تولد میلیونی واسش تو کافه بگیره

ولی درکل شوهر سمی داری این چه خصوصیات مسخره ای داره پاره اجر تو سرتون خورده به اینجور ادما جواب بله میدید

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

دیشب رفتیم بیرون . گفتم برو سبزی بخر . گفت پول ندارم کارت خودتو بده . منم گفتم کارتم همرام نیس . اون ...

یعنی چی اونوقت ؟؟؟☹️

خرج خونه باشماست ؟؟

خودش درآمد نداره

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

بچه ها کلایه چیزی میشه من میخوام ب کوشیش دست بزنم یهو از جاش میپره گوشی رو ازم میکشه

چقدر شبیه شوهره منه اونم کچل قد ۱۷۰ و عصبیه شدیده و هیچ پول و ماشینی نداره بعد رفت با اعتماد بنفس با یه هرزه دوست شد واسه من عصبی بود برا اون آروم حلقه هامون به طرز عجیبی ناپدبد شد  بعده‌چندسال فهمیدم حلقه هامونو از کشو‌دزدیده برا اون آیفون خریده بود