2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پزشک قانونی چی برو یه دندون پزشک دیگه میگه چرکه

چند بار رفتم  بهم هفته پیش گفت دیگه آنتی بیوتیک نخور آخه من 10 روزه دارم میخورم دل‌درد گرفتم این دفعه بگه بخور میگم به من گفتی نخور

😆😆

تاپیکو قفل کردم چون حوصله جواب دادن ب یه مشت ادم نفهم که فقط بلدن ندیده نشناخته قضاوت کنن رو نداشتم طرف معلوم نیس تو زندگی خودش چ غلطایی کرده میاد منو نصیحت کنه

کلا تاپیک زدنم تو این سایت مسخره اشتباه بود ولی اگر جواب تورو نمیدادم تو دلم میموند

تو برو فکر ثواب و گناه خودت باش خانم هر کسو تو قبر خودش میخوابونن شما نکیر و منکر من نیسی و خدا خودش جواب خوبی و بدی منو میده

مردای دور تو هرزه بودن و فقط ب فکر رابطه جنسی پس همرو عین خودت نبین و قضاوت نکن

تو الان گناه کردی و یکیو ندیده نشناخته قضاوت کردی ک من حلال نمیکنم و امیدوارم یروزی یکی خودتم ب چشم یه هرزه قضاوت کنه

برو ب فکر اصلاح خودت و گناهات باش خانم

لایک نکن.

تاپیکو قفل کردم چون حوصله جواب دادن ب یه مشت ادم نفهم که فقط بلدن ندیده نشناخته قضاوت کنن رو نداشتم ...

عزیزم هر کاری کردی به من مربوط نیست ولی به خاطر خودت میگم 8 سال نکن اینکارو

😆😆

عزیزم هر کاری کردی به من مربوط نیست ولی به خاطر خودت میگم 8 سال نکن اینکارو

شما میتونستین از اول با بیان درست این حرفو ب من بگید

ولی صد تا حرف نامربوط ب من زدین ک واقعا ناراحت شدم و تاپیکو بستم که بیشتر از این نخام با کسی مجادله کنم

من نیازی ندارم خودمو ب کسی اینجا اثبات کنم که بگم کیم و چیکارم

موضوع تاپیک من چیز دیگ بود که شما شروع کردی ب توهین و قضاوت

لایک نکن.