2777
2789
عنوان

وایییییی بد جور عاشق شدم

260 بازدید | 32 پست

پری رور عروسی داییم بود مهمونا تو خونه ی ما خوابیدن این دو روز رو اینا یه پسر داشتن اونم آورده بودن 15 سالش بود فک کنم بد جور عاشقش شدم امروز صبح رفتن. منم دیشب یکم ناراحت بودم مامانش منو کنار زد توی حیاط به من گفت که ناراحت نشو برای همه اتفاق میوفته بعد به شوخی گفت اینجوری کنی هیچکی تو رو نمیگیره 

منم به شوخی گفتم خدا کنه کسی منو نگیره 

بعد یادم رفته چی گفت ولی یادمه یه چیزایی درباره ی نمیدونم عروس من بشی اینا گفت 

میدونم شوخی بودا ولی خیلی بهش دلبستم

البته من از اون آرایش کنا نیستم فقط عروسیا آرایش میزنم 

پسر هم لات اینا نیست سیگارم نمیکشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی گوشی دست بچه ها باشه میشه این مدل تاپیکا. کاش خانواده ها ی ذره حواسشون به بچه هاشون بود

بچه جون هورمونای نوجوونیت فعال شده. بچسب به درس و مشقت خجالت بکش

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
اره خودم 14 سالمه

خانواده ت میدونن عضو این سایتی؟؟؟؟

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...