2777
2789
عنوان

اره من پارتی دارم به پارتی بزرگ

77 بازدید | 1 پست

ازم میپرسن تو جادوگری؟تو با بالا بالاهایی؟ تو پارتی داری؟ راستشو بگو چیکار میکنی؟

من خدارو دارم حالم خوبه توکل میکنم میدونم همه چیو حل میکنه دورش بگردم جوری بهت عزت میده جوری میبرتت بالا که ...(: 

اره خدا میشه بزرگترین پارتیت میبرتت بالا بالاها خدا گفته عزتت دست منه تمام قدرت های جهان دست منه 

پس توکل کن و به خدای قدرتمند اعتماد کن بارها خدا گفته توکل کن. یعنی چی؟یعنی نگران نباش نا امید نباش منفی نباش به من اعتماد کن همه چیو درست میکنم خدات منم از چی میترسی اخههه

چه کسی از خدا به عهدش وفادار تر؟(:

تمام نیکی ها و پیروزی هایی که بهت میرسه ای انسان از جانب خداوند است.احساس قشنگ و عالیییی دارم ازین که هر خوبی وارد زندگیم میشه از طرف خداست و خدا برام فرستادتش(: چقدر حس خوبی داره که خدا هست زیادم هست خدا حواسش به منه که برام خیر میفرسته چقدر براش عزیزم که‌ به یادمه!چقدر خوبه هرچقدر نا ممکن از نظر ذهنم باشه بازم بهم میده و فقط باید برم سراغ خودش که بی نهایت دست و دل بازه و رو عقل محدودم حساب نکنم خدا یچیزی فراتر از باورهام بهم میده خدا بی نهایت بخشنده و دست و دل بازه کافیه باورش کنیم خدایی ک من پیاله میگیرم دستم میرم دم خونش خدا پرش کن از آش برام بعد خدا میاد پیاله رومیگیره ی لبخند میزنه میگه بنده جان بازم ک کم باورم کردی بعد از لطف و کرمش میره یک قابلمه آش برام میاره این خداست این عشقه خدایی که قد کیهان دوسم داره .به خودم قول میدم و متعهد میشم قسمت تبادل نظر نرم و تاپیکای دیگرانو نبینم. من اینجارو دوست دارم چون میتونم تاپیک بزنم و چیزای تو ذهنمو درست ذخیره کنم

شنیدم که من تکه ای از خداوندم و لایق استفاده از بهترین نعمتهای این جهانم.

شنیدم خداوند میتونه پارتی من باشه.

شنیدم خداوند از هر کسی که به گسترش دنیا کمک کنه حمایت میکنه.

شنیدم به خدا وصل بشی همه چیز میشه برات.

شنیدم برای شروع کسب و کار شریک نمیخواد و خداوند شریک میشه برات.

و کم کم خدا رو تو زندگیم دیدم.

خداوند ایده شد برای من.

خداوند سرمایه شد برای من.

خداوند دلها رو نرم کرد.

خداوند بهم امید و انگیزه داد.

خداوند قدمها رو برام هموار کرد.

خداوند مشتری ها رو آورد به سمت من.

خداوند تبلیغ شد برام.

خداوند دستانش رو آورد برام.

خداوند قوانین رو به نفع من تغییر داد.

خداوند قدم اول و بعدش دوم و بعدش سوم و … بهم گفت.

خداوند مسایل رو حل کرد.

تمام نیکی ها و پیروزی هایی که بهت میرسه ای انسان از جانب خداوند است.احساس قشنگ و عالیییی دارم ازین که هر خوبی وارد زندگیم میشه از طرف خداست و خدا برام فرستادتش(: چقدر حس خوبی داره که خدا هست زیادم هست خدا حواسش به منه که برام خیر میفرسته چقدر براش عزیزم که‌ به یادمه!چقدر خوبه هرچقدر نا ممکن از نظر ذهنم باشه بازم بهم میده و فقط باید برم سراغ خودش که بی نهایت دست و دل بازه و رو عقل محدودم حساب نکنم خدا یچیزی فراتر از باورهام بهم میده خدا بی نهایت بخشنده و دست و دل بازه کافیه باورش کنیم خدایی ک من پیاله میگیرم دستم میرم دم خونش خدا پرش کن از آش برام بعد خدا میاد پیاله رومیگیره ی لبخند میزنه میگه بنده جان بازم ک کم باورم کردی بعد از لطف و کرمش میره یک قابلمه آش برام میاره این خداست این عشقه خدایی که قد کیهان دوسم داره .به خودم قول میدم و متعهد میشم قسمت تبادل نظر نرم و تاپیکای دیگرانو نبینم. من اینجارو دوست دارم چون میتونم تاپیک بزنم و چیزای تو ذهنمو درست ذخیره کنم