kattrinaa مدیر استارتر عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 3960 عنوان یک انتی بیوتیک که خیلی سبک باشه و باعث اسید معده نشه برای چرک گلو و سینوس معرفی کنید 🥲لطفا بیایید 64 بازدید | 10 پست من گلوم سینوسهام و تقریبا گوشام عفونت دارن🥲یک انتیبیوتیک که خیلی سبک باشه ولی قوی... که باعث اسید نشه چی هست چی بخورم چون معدمم مشکل داره از اونطرففعلا دکتر نمیتونم برم لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏 1404/06/09 | 19:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kattrinaa مدیر استارتر عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 3960 دمنوش پونه، بابونه ،گوش بره ممنونم عزیز لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏
50parwane عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 1497 سفکسیم ۴۰۰ هر ۱۲ ساعت یک عدد یک ورق و نیم یعنی ۱۵ عدد مصرف کن هیچ قرصی رو با معده خالی نخور اگه صبحانه لبنیات خوردی مثل پنیر یا شیر نباید بعدش قرص و دارو بخوری تا دو ساعت بعدش
kattrinaa مدیر استارتر عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 3960 سفکسیم ۴۰۰ هر ۱۲ ساعت یک عدد یک ورق و نیم یعنی ۱۵ عدد مصرف کن هیچ قرصی رو با معده خالی نخور اگه صبحا ... ممنون چشمعزیزم سفکسیم از اموکسی کلاو و اموکسیل سبک تره بنظرتون؟؟؟ لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏
50parwane عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 1497 ممنون چشمعزیزم سفکسیم از اموکسی کلاو و اموکسیل سبک تره بنظرتون؟؟؟ کو آموکسی کلاو برای معده خیلی مضره و عوارضش زیاده سفکسیم ۴۰۰ هم قویه هم بی عارضه است بله از اونا قویتره
kattrinaa مدیر استارتر عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 3960 کو آموکسی کلاو برای معده خیلی مضره و عوارضش زیاده سفکسیم ۴۰۰ هم قویه هم بی عارضه است بله از اونا قوی ... ممنونم عزیزم♥️🙃 لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏
50parwane عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 1497 ممنون چشمعزیزم سفکسیم از اموکسی کلاو و اموکسیل سبک تره بنظرتون؟؟؟ امتحان کن خیلی با بدن سازگاره
kattrinaa مدیر استارتر عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 3960 امتحان کن خیلی با بدن سازگاره حتما...من مامانم گفت اموکسی کلاو بخور۲ تا هم خورذم ولی قطعش کردم تز ترس معده امواقعا اوضاعش خرابه معدمالان هم گوشام هم گلوم هم سینوسهام عفونت ندارنسینوسها چند ماه هست عفونتی شدن... بنظرتون خوب میشم با این قرص لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏
50parwane عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 1497 حتما...من مامانم گفت اموکسی کلاو بخور۲ تا هم خورذم ولی قطعش کردم تز ترس معده امواقعا اوضاعش خرابه مع ... انشاءالله که خوب میشی فقط از مواد حساسیت زا دوری کن مثل عطر و مواد غذایی ادویه معطر و تند مثل فلفل احتمال حساسیت خیلی زیاده آموکسی کلاو باعث کم خونی و خیلی از عوارض دیگه از جمله مشکلات گوارشی میشه اگه عفونت داشته باشه سفکسیم مؤثره
kattrinaa مدیر استارتر عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 3960 انشاءالله که خوب میشی فقط از مواد حساسیت زا دوری کن مثل عطر و مواد غذایی ادویه معطر و تند مثل فلفل ا ... ممنونم عزیزدلم لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏