2777
2789

من گلوم سینوسهام و تقریبا گوشام عفونت دارن🥲یک انتیبیوتیک که خیلی سبک باشه ولی قوی... که باعث اسید نشه چی هست چی بخورم چون معدمم مشکل داره از اونطرف

فعلا دکتر نمیتونم برم 

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سفکسیم ۴۰۰ هر ۱۲ ساعت یک عدد 

یک ورق و نیم یعنی ۱۵ عدد مصرف کن 

هیچ قرصی رو با معده خالی نخور 

اگه صبحانه لبنیات خوردی مثل پنیر یا شیر نباید بعدش 

قرص و دارو بخوری تا دو ساعت بعدش 

سفکسیم ۴۰۰ هر ۱۲ ساعت یک عدد یک ورق و نیم یعنی ۱۵ عدد مصرف کن هیچ قرصی رو با معده خالی نخور اگه صبحا ...

ممنون چشم

عزیزم سفکسیم از اموکسی کلاو و اموکسیل سبک تره بنظرتون؟؟؟

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

ممنون چشمعزیزم سفکسیم از اموکسی کلاو و اموکسیل سبک تره بنظرتون؟؟؟

کو آموکسی کلاو برای معده خیلی مضره و عوارضش زیاده 

سفکسیم ۴۰۰ هم قویه هم بی عارضه است 

بله از اونا قویتره 

کو آموکسی کلاو برای معده خیلی مضره و عوارضش زیاده سفکسیم ۴۰۰ هم قویه هم بی عارضه است بله از اونا قوی ...

ممنونم عزیزم♥️🙃

امتحان کن خیلی با بدن سازگاره

حتما...من مامانم گفت اموکسی کلاو بخور

۲ تا هم خورذم ولی قطعش کردم تز ترس معده ام

واقعا اوضاعش خرابه معدم

الان هم گوشام هم گلوم هم سینوسهام عفونت ندارن

سینوسها چند ماه هست عفونتی شدن... بنظرتون خوب میشم با این قرص

حتما...من مامانم گفت اموکسی کلاو بخور۲ تا هم خورذم ولی قطعش کردم تز ترس معده امواقعا اوضاعش خرابه مع ...

انشاءالله که خوب میشی 

فقط از مواد حساسیت زا دوری کن 

مثل عطر و مواد غذایی ادویه معطر و تند مثل فلفل 

احتمال حساسیت خیلی زیاده 

آموکسی کلاو باعث کم خونی و خیلی از عوارض دیگه 

از جمله مشکلات گوارشی میشه 

اگه عفونت داشته باشه سفکسیم مؤثره 

انشاءالله که خوب میشی فقط از مواد حساسیت زا دوری کن مثل عطر و مواد غذایی ادویه معطر و تند مثل فلفل ا ...

ممنونم عزیزدلم