2777
2789
برای معده ام رفتم، برای منی که طبعم اینقدر گرم بود، زنجبیل داد ، سر یه هفته داشتم هلاک میشدم

منم گفتم طبیب!

ایشون کارشو خوب بلد نبوده...

باید یه چیزی میدادع که نه سیخ بسوزه نه کباب...

در ادامه پاسخ دادم مطالعه کنید

عزیزم ما منکر پزشکی جدید نیستیم ولی واقعا طبع ، هم وجود داره، مادرم طبع سردی داره و پوستش روشن و سفید و منم پوستم رو از اون به ارث بردم، ولی مادرم خیلی پر خواب با اینکه سن زیادی هم نداره، کم خون اونجوری هم نیست و دستاش سرد، ولی من کم خواب ، دست و صورتم پوستش تیره میشه، انگار خون تیره زیرش جریان داره و دست  هام همیشه گرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم ما منکر پزشکی جدید نیستیم ولی واقعا طبع ، هم وجود داره، مادرم طبع سردی داره و پوستش روشن و سفی ...

عزیزم ترکیب خون همه انسانهای سالم یکی هست ممکنه اگر کسی ترکیب خونش فرق کرد  بر اثر یک بیماری هست نه اختلاف طبع . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

عزیزم ترکیب خون همه انسانهای سالم یکی هست ممکنه اگر کسی ترکیب خونش فرق کرد بر اثر یک بیماری هست نه ...

میدونم خانوم به چی فکر میکنی، فک میکنی اینا همش خزعبلات  که قدیما بهم پیچیدن، منم یه فرد عامی که نخونده و ندونسته دارم این حرف ها رو میزنم، ومیخوای از تاریکی جهل نجاتم بدی، ولی برای منی که یکسال درگیر یه بیماری شدم واز وزن شصت و پنج به چهل رسیدم  در عرض چهار ماه و دکتر ها گفتن مشکل داری ولی با دارو حل نمیشد و بعد به یه دکتر که هم فوق تخصص بود و هم مقاله های طب سنتی می‌نوشت و خودم چهار موردش رو توی نت خوندم ،  وبا ترکیب داروی صنعتی و گیاهی و پرهیزات طب سنتی خوب شدم ، واقعیت داره