2777
2789
عنوان

وای خدا مهمون اصلا هم‌حبیب نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 40 پست
و منی ک هیچ جا بیشتر از ی وعده نمیمونمواقعا ب خاطر مسئله گرونی چون خودمم دوس ندارم کسی بیاد خونم زیا ...

دقیقا 

هیچکس مهمون دوس نداره

مخصوصا مهمون ببشتر از یک روز

لطفا خودمون رو گول نزنید 

🚫🚫🚫🚫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ماشوهرو برادرشوهرشریکن ما تازه خودشونم گفتن بیاین خونه ما ماخونمون تقریبا۳ماه طول میکشید اماده بشه رفتیم اونجا ازهمه چیزخودمون استفاده کردیم حتی رخت خواب دوماه موندیم خرجم یکماه شوهر اون داد بعدش جاریم رفت خونه پدرش دوماه خرج برادرشوهر وپدرشوهرمم ما میدادیم من حتی ازلباسشویی شم استفاده نکردم همش لباسا روبادست شستم

چقدر پررو هستن بعضی ها🤢🤢متنفرم از خواهر شوهر های ک خونه داداش رو خونه خودشون میدونننمی‌فهمن خانم خ ...

دقیقا منم یه خواهر شوهر بیشعور دارم فقط میخواد تنش تو زندگیم ایجاد کنه

مردم بخدا هی میکه این هفته میریم بعد میگه فلان کار خونه مونده هفته بعد میریم خب برید دیگه

اگه همین جور تحویلشون بگیری و در خدمتشون باشی نمی رن. بزن بیرون از خونه 

هی میگه میزم خونه فلانی الکی باز نمیره بخدا خرپولن ولی خوره وخسیس

شاید زیاد رو میدید 

لبخند نزنید بهشون 

پذیرایی نکنید

میوه نزار 

غذای ساده بزار

سز وقت هم بهشون غذا نده

قطعا راحت بودن ک چهل روز مونده 

وای وحشتناک هس

مهمون چهل روز

خواهر ادمم نباید بمونه اینقدر 

چ برسه ب خواهر شوهر 

از امروز رفتارتو عوض کن استارتر ب مهمون پررو نباید عزت و احترام گذاشت🚫🚫🚫

میخوام‌غذا بپزم درجا دختراش میگن تو نپز بدمزه میپزی 

دختر۱۰ ساله و۷ساله 

نمیدونی چقدر خجالت میکشم‌ 

بعد سفره رو ک پهن میکنی اندازه ۴نفرمیان‌میخورن 

بخدا یک چیزایی تو سایت میخونم مغزم سوت میکشه.

بر فرض که اونا اومدن و چیزی برای خورد خوراک نگفتن، خودتون نباید بگید؟مهمون اسمش روشه مهمون یکی دو روزه یکی دو وعده نه یک ماه. خجالت هم خوب چیزیه