2777
2789
عنوان

چرا جایی قارچ نمیفروشن

148 بازدید | 17 پست

روانی شدم به قرآن .... کلی مهمون دارم پیتزا گفتن درست کن بعد از سه روز پیش کل شهرمون رو گشتم هیچچچچ جا قارچ ندارن 

صبح هایمان بی شک میتواند زیبا تر باشند اگر تنها دغدغه زندگی مان مهربانی باشد، جای دوری نمی‌رود. یک روز همین نزدیکی ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت ، شاید خیلی زیباتر ✨🌖 خدای مهربونم ازت می‌خوام کمکم کنی همسری خوب و مادری مهربون و مفید برای بچه هام باشم و از همه مهم تر بنده خوبی برای خودت باشم💛🙂کاربری دیگم:yass_flower

قارچ که فراوونه

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر گرما و کمبود برق صرف نداره 

من از افق کوروش میگیرم بسته بندی جای دیگه ندارن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

قارچ که فراوونه

بابا به خدا حتی بزرگ ترین هایپر ها هم ندارن

صبح هایمان بی شک میتواند زیبا تر باشند اگر تنها دغدغه زندگی مان مهربانی باشد، جای دوری نمی‌رود. یک روز همین نزدیکی ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت ، شاید خیلی زیباتر ✨🌖 خدای مهربونم ازت می‌خوام کمکم کنی همسری خوب و مادری مهربون و مفید برای بچه هام باشم و از همه مهم تر بنده خوبی برای خودت باشم💛🙂کاربری دیگم:yass_flower

نریز قارچ

کل مزش به قارچشه

تو دوره جنگ قارچ کشت نشده واسه همین ناترازی عرضه و تقاضای قارچ ایجاد شده

من که لازم نداشتم بخرم ولی دوستام میگفتن تو سوپرمارکتا کم شده و گرون شده

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بخاطر گرما و کمبود برق صرف نداره من از افق کوروش میگیرم بسته بندی جای دیگه ندارن

هووووف

تو دوره جنگ قارچ کشت نشده واسه همین ناترازی عرضه و تقاضای قارچ ایجاد شدهمن که لازم نداشتم بخرم ولی د ...

چقدر زیبا😏

خیلی گرون شده دیشب کیلو ۳۰۰ می‌گفت برای پیتزا ۱۰۰ گرم گرفتم خود فروشنده می‌گفت تعدادی ببر ارزش ندارن ...

وای خدای من😐😐😐😐😐

بابا به خدا حتی بزرگ ترین هایپر ها هم ندارن

ما دیشب فله ای خریدیم

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

ببین اکالا نداره

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن