2777
2789
عنوان

اونایی که پیسی دارن یا اطلاعی دارن قلبم داره وایمیسته

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 42 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید مشکل داخلی داره یا متخصص پوست برو  اگه پیسی هم باشه کنه ی عطار هست شیراز چومونیا سرچ کن میگم کارش خیلی خوبه 

برای پسواریانس آب اسپند شنیدم خوبه منتها نه زیاد غلیظ بازم شما به کرم و دارو. خونگی اکتفا نکن پوست مسئله  خیلی حساسی هست.

دخترم تو بی نظیر ترین خلقت خدایی♥️🧿

از محصول خاصی رو پوستت استفاده کردی یا ماده خوراکی جدیدی مصرف نکردید ؟

من نمیدونم از قبل بودن لکه ها من حواسم نشده تو دو هفته زیاده شده یا نبوده 

من ناهار تن ماهی خیارشور گوجه خوردم باهم بعد شبش احساس خارش کردم و لکه ها هی زیاد زیاد تر شد آمپول حساسیت دوتا زدم قرص خوردم اصلا تغییر نکرد حتی داره بیشتر میشه هر روز 

عزیزم پیسی که اینجوری نیس پیسی ازکناره ها شروع میشه مثلا کنار ناخن واینکه رنگ پیسی اینقدر سفیده حتی پوست خودتم روشن هم باشه باز دربرابرش سیاه نشون میده بهت اطمینان میدم پیسی نیس چون دخترداداش خودم داره کاملا اشنایی دارم

عزیزم پیسی که اینجوری نیس پیسی ازکناره ها شروع میشه مثلا کنار ناخن واینکه رنگ پیسی اینقدر سفیده حتی ...

آخه کناره ناخنمم هست تو رو خدا اگه روبیکا داری بفرستم عکسارو ببین خیلی استرس دارم تو رو خدا 

آخه کناره ناخنمم هست تو رو خدا اگه روبیکا داری بفرستم عکسارو ببین خیلی استرس دارم تو رو خدا

روبیکارو بایدنصب کنم اخه کنارناخونت هم ک باشه باز سفیدیش اصلا معلوم نیس پیسی خییلی سفیده