2777
2789
والا اطراف ما بالای ۳۰ سال پسر مجرد ندارید . یه ۳۰ ساله داشتیم زن ۱۹ ساله گرفت الان زنه مث ملکه ها ز ...

عزیزم محل زندگی شما یا داهاته یا ی شهر کوچیک  رییس جمهور فرانسه کله گنده تر ارین زنش بیست سال ازش بزرگ تره البته اگپسرای محلتونو بهتر از اونا نبینی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم محل زندگی شما یا داهاته یا ی شهر کوچیک رییس جمهور فرانسه کله گنده تر ارین زنش بیست سال ازش بز ...

🫥🫥🫥 حرفی باهات ندارم . اولا تو یکی از شهرای بزرگ هستم . دوما از اجدادم شهری بودن دهاتی نداریم . شعور داشته باش به دهاتیا توهین نکن میریزن سرت پرت میکنن .. سوما .. تو با خودت چی فک کردی ک خودتو با رییس جمهورا مقایسه میکنی !! و در آخر ... پس ایراد تو چیه ک هیشکی نمیگیردت ؟! وقتی طرف ۲۰ سال از خودش بزرگ تر گرفته و هم محله ایات هم سطح اونن . خب پس چه موردیه ک تو موندی و انقد تاپیک شوهر میخوام میزنی !! پس ایراد خودتو برطرف کن انگار پسرای اطرافت حق دارن 🤷‍♀️

عزیزم ببین لطفا تو تایپکای من نیا تو یا مردی یا ی زن زن ستیز

نه عزیزم....

من نه مَردم......نه زن ستیزم......

پستم چی داشت که همچین برداشتی کردی

گفتم خواهر شوهرم ۳۱ سالگی‌ازدواج کرد خدارا شکرخوشبخته......

منظورم این بود که خوشبختی به زودازدواج کردن نیست....اگه بد برداشت کردی و ناراحت شدی معذرت میخام

باشه عزیزم تاپیکاتو دیدم  با نام کاربریت دیگه نمیام......

۲۴ازدواج اخر ۲۴جداشدم

باز ‌۲۷ازدواج همزمان عقد عروسی حاملگی عین جت 

همشم میگفتم دیرم شد دیگ نمتونم با تلنبار اسیب گذشتم کناربیام بخت خوب داشته باشمو ال بل

اما خودم فدای خدا بشم و بس

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

🫥🫥🫥 حرفی باهات ندارم . اولا تو یکی از شهرای بزرگ هستم . دوما از اجدادم شهری بودن دهاتی نداریم . ش ...

توهینی نکردم گفتم محلت زندگیت تو داهاته. این توهینه؟. بعدم مرده زییس جمهوره نه زنه  زنه معلم بوده مرده رییس جمهوره شمام گغتی پسرای سطح بالای داهات ما میرن. دختر 19میگیرن منم گفتم عزیزم سطح بالاتر از رییس جمهور فرانسه 😂 داداش شما حتما مردی. این ادبیات مخصوص ی مرده  عقده یی درضمننن  تو ک میگی ازدواج دست خداست قسمته😂😂بعد میگی چرا منو نمیگیرن تو تاپیکای من نیا. تو زن نیستی  

منم چند مورد دیدم مادرها در تلاشن اینکارو کنن، ولی خود پسر قبول نمیکنه، ولی این پیر پسرای بالای ۴۰ س ...

۴۰سنی نیس که بالای ۴۰پیر پسر باشه یکم جهان بینیتونو زیادکنید حتمن اطرافتون ۲۶تزدواج میکنن دخترم ۱۸که بالای ۴۰پیره