2777
2789
عنوان

عروسی مختلط

388 بازدید | 28 پست

الان دیدم یه نفر داشت میگفت فقط توی شهرستان عروسی جدا میگیرن تهران همه مختلط است

میگم مگه تالار ها و هتل های تهران اجازه دارن مختلط برگزار کنن؟😐

چرا پس شهر ما توی تالار نمیشه مختلط گرفت

من تا حالا عروسی مختلط نرفتم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهران هم عروسی جدا داره شهرهای دیگه هم عروسی مختلط دارن. اینا بستگی به اعتقادات و فرهنگ خانواده ها داره که متفاوت هستند. توی عروسی مختلط هم اتفاق خاصی نمی افته جز اینکه همه اعضای خانواده کنار همن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

برای جشن عروسی والا شهر ما بستگی به فرهنگ اون خانواده داره، بعضیا دیگه مختلط میگیرن اما اکثرا هنوز جداست.

سمت ما جشن های عقد اکثرا مختلطن چون مهمونم کمه

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

مگه هنوزم عروسیا زن و مرد جدان؟تاحالا عروسی ندیدم مختلط نباشه فقط قدیما اینجوری بود

من خیلی ساله عروسی نرفتم ولی تا جایی که دیدم همه جدا بودن چه مذهبی چه غیر مذهبی شما کجا هستی؟

من خیلی ساله عروسی نرفتم ولی تا جایی که دیدم همه جدا بودن چه مذهبی چه غیر مذهبی شما کجا هستی؟

کرمانشاهیم خیلیییی ساله هیچ عروسی جدا نیست همه مختلط البته اینم بگم پوشش ها اکثرا خوبه خیلی برهنه نمیشن 

تهران هم عروسی جدا داره شهرهای دیگه هم عروسی مختلط دارن. اینا بستگی به اعتقادات و فرهنگ خانواده ها د ...

تو عروسي محتلط هم اتفاق خاصي نميوفته جز اينكه ادما دين و ايمانشون رو واسه يك شب يه دنيا ميفروشن. 

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.