2777
2789
عنوان

آدم اصلا ازدواج نكنه ها

473 بازدید | 30 پست

نونمون كمه آبمون كمه دردمون چيه ازدواج كنيم كه فقط كلمه خانومم و مادرمو بشنويم خب يه خونگى مياريم ثوابم داره

بنظرم بااااايد خيلى طرفين همه جوره خفن باشن و باعث ارتقا هم بشن و شوهره خيلى مايه دار باشه قشنگ 3 درجه طبقه زندگیت بره بالا كه تن بدى به وصلت

وگرنه تهش چیزى نيست، عاشقيا واسه اولشه تازه اصلا طرف مجنونه ابدى! نمى ارزه قمار سر زندگيت بخاطره عشششق

( راه دور نريد همينجا تو سايت ببينيد وضعيته متاهل هايه عزيزمون رو...)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیز

اینکه میگی شوهر باید خفن باشه و از خودت چند درجه بالاتر باشه، خب طبیعیه آدم دنبال بهترینه. ولی حقیقت اینه که هیچ‌کسی همه‌چیزش کامل نیست. زندگی قشنگ میشه وقتی دو نفر کنار هم رشد کنن، نه اینکه یکی از اول همه‌چی باشه و اون یکی فقط تماشا کنه.

در مورد اینکه "همه زندگی‌ها بدن"، راستشو بخوای هیچ زندگی‌ای بی‌مشکل نیست، اما بدن هم نیستن. خیلیاشون همین روزمرگی و دعواهای کوچیک دارن که حل‌شدنیه. اصلش اینه که آدم تنها نمونه.

ازدواج یه غریزه‌ست، مثل نیاز به عشق و همراهی. تنهایی شاید یه مدت جذاب باشه، ولی در طولانی‌مدت خستگی و دل‌زدگی میاره.

ازدواج یعنی یکیو داشته باشی که با همه سختی‌ها بگه: "عیب نداره، من هستم." ✨

همین آرامشه که ارزششو می‌سازه.

خيانت فراووووووون شده عجيييييب زياد شدهملت ماهم پذيرش و انعطافن ندارن، همينجور در زندگی مشترک به مشك ...

استارتر

با عینک بدبینی نمیشه زندگی کرد

این عینک بدبینی رو از چشمت در بیار با منطق و درست قضاوت کن