2777
2789
عنوان

بعضی آقایون شعور رانندگی خانم ها رو ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 18 پست
این مرضی هست که همه ی آقایون دارن.فقط میخوان ثابت کنن که از خانوما بهترن.دیگه داره عادی میشه.ولی خدا ...

نه اگه خانم ها هم با مربی خوب برن واقعا خوب میتونن رانندگی کنن اخه فرق نداره که 

ولی خانم ها با خانم میرن اونم میترسه برای همین راننده نمیشن

من خودم با مامانم میشینم کلا نمیدونم مبخوام چیکار کنم😂😂😂انقدر میگه نده کنار فرمون رو وای خورد خورد بعد میبینی کلی فاصله هست😂😂😂

تو جاده میگه وای الان از جاده خارج میشی وای الان اینطوری میشه بابام دیشب میگفت من خودم کنارش داره خوب میره تو چیزی نگو

نه اگه خانم ها هم با مربی خوب برن واقعا خوب میتونن رانندگی کنن اخه فرق نداره که ولی خانم ها با خانم ...

کلن مادرا همشون میترسن😅

من دنده دو میزارم،مادرم میگه یواشتر برو پدر سوخته😂

ولی قبول کن که مردا راننده های بهتری هستن

صدای آب از ناهمواریه زمینه.پس هیچ کس مقصر نیست.درست انتخاب کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلن مادرا همشون میترسن😅من دنده دو میزارم،مادرم میگه یواشتر برو پدر سوخته😂ولی قبول کن که مردا رانند ...

بخوایم اکثریت رو حساب کنیم قطعا تعداد بیشتری از مردا بهتره رانندگیشون نسبت به تعداد خانم ها

بخوایم اکثریت رو حساب کنیم قطعا تعداد بیشتری از مردا بهتره رانندگیشون نسبت به تعداد خانم ها

ولی رانندگی یه استعداد دلیه

همه میتونن خوب باشن

صدای آب از ناهمواریه زمینه.پس هیچ کس مقصر نیست.درست انتخاب کن