2777
2789
عنوان

ازدواج کردن ربطی ب خوشگلی نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 54 پست
دوستم چاقه،خیلیییبی،قدشم از منکه ۱۵۴ هستم کوتاهتره و صورتشم رنگش تیرس یعنی حتی سبزه هم نیست قشنگ سیا ...

حالا ظاهر کسی رو مسخره نکنیممم

اما اره شاید دوستت خیلی عشوه و سیاست داره

ز چهره توان ‌دید رنگ درون /نگردد سیه دل سپید از برون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا ظاهر کسی رو مسخره نکنیممماما اره شاید دوستت خیلی عشوه و سیاست داره

ظاهر که مسخره کردن نداره اما همه فکر میکردن اینو کسی گردن نمیگیره دیگه عمق فاجعه 

نه بابا عشوه و ایناهم بلند نیست تو دانشگاه حرف میزنه انگار توی باغ داره حرف میزنه خودم به شخصه تو دانشگاه زیاد باهاش خرف نمیزنم سر همین اخلاقش😂😂بشدت هم سلیطه هست و بی سیاست 🤦🏻‍♀️😂

مثل مجنون که عاشق لیلی شد و دیوانه شد از عشقش انگار بیشتر درگیر رفتار و اخلاقن تا خوشکلی

اره 

و بنظرم چیزی ک باعث میشه یه مرد درگیرت باشه بی محلیه

ز چهره توان ‌دید رنگ درون /نگردد سیه دل سپید از برون

ای بابا

خدا خدای زشتا هم هست 

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا