2777
2789
عنوان

ازدواج کردن ربطی ب خوشگلی نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 54 پست
دوستم چاقه،خیلیییبی،قدشم از منکه ۱۵۴ هستم کوتاهتره و صورتشم رنگش تیرس یعنی حتی سبزه هم نیست قشنگ سیا ...

ولی گناه داره پشت کسی اینجوری میگینا💔 مخصوصا ک میگید دوستم 

کلمه دوست حرمت داره 

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون اصلا زشت و زیبایی وجود نداره 

همه ی آدما ب چشم بعضیا زیبان ب چشم بعضیا زشت 

پس حتما از دید شوهراشون خوبن وگرنه چرا باهاش ازدواج کردن ؟؟؟

و اینکه فقط قیافه مهم نیست خیلی چیزای دیگم مهمه

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

کاری ک من نمیتونم در رابطه با دوست پسرم بکنم چون خیلی دوسش دارم

خب پس خدای نکرده  بزودی ازت زده میشه و غیب میشه 

قانون رابطه با جنس مذکر اینه!!!!

اگه دوسش داری، مجبوری یکم بدجنس باشی 

اون اگه حس کنه تکراری یا راحت بدست میای، قدرتو نمیدونه 

ولی اگه برای داشتنت سختی بکشه، بهیچ وجه از دستت نمیده

اولویت خودت باش، به خودت به علائقت هدفهات زندگیت دانشگاهت، اندام و ظاهرت خیلی برس و خودتو بیشتر دوس داشته باش، تا برات بمونه وگرنه .....

یک زیبایی یه چیز نسبی هست دو زیبایی تنها ملاک ازدواج آدما نیست برای خیلی ها خصوصا افراد پولدار یا آکادمیک(مثلا معمولا برای خانواده پسر یا دختر پولدار اولین الویت هم طبقه بودنه ، البته معمولا)

یه دختری هست بهتون بگم از سیندرلا خوشگلتره باورتون نمیشه اما مجرده و در حسرت یه خواستگار.

من علاوه بر زشتیم یه پا هم ندارم وقتی ۵ سالم بوده بخاطر مشکل مادرزادی ک داشته از پنجه پام رو قطع کردن.

اما شوهرم  کپ مصطفی زمانی هست از مصطفی زمانی خوش تیپ تره و از نظر لول خانوادگی و اجتماعی اگه عدد من ۱۰ هست ایشون ۱۰۰ هست سه بار جواب رد شنید بازم اومد خواستگاریم چهارمین بار جواب مثبت دادم .

علت جواب رد دادنم معلولیتم بود گفتم نکنه فردا روز بهم طعنه بزنه وسط زندگی.

ده ساله متاهلم دوتا پسر دارم.

زندگیم سختی داره بیشترش از سمت خانواده همسرم تحت فشارم اما همسرم عاشقانه دوسم داره

!وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ  و خدا به‌‌ زودی به‌ تو‌ چیزی می‌بخشد که‌ راضی‌ میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤

از کسایی ک اینجوری صحبت میکنن خوشم نمیاد  

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

لایک بسیار، صحبتی که من خواستم غیر مستقیم بیان کنم رو مستقیم بیان کردید😁✨

مخصوصا اونا ک  مسخره هم میکنن .‌‌

من مسخره کنم حالم بد میشه 

چقدر خوبه دنیا و همه رو زیبا ببینیم

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

چشم بد ازت دور باشه عزیزم ای کاش پستت رو پاک کنی

چرا عزیزم