2777
2789
من استعداد دارم هوش هم دارم اراده ندارم عرضه ندارم مغزم برای فرار از استرس صبح تا شب سناریو سازی می ...

مامانت نباید مقایسه کنه و توام نباید شرایطی درست کنی ک بخاطر تو از بقیه حرف بشنوه 

اگر فکر میکنی امسالم همینه و نمیتونی تمرکز کنی  ی رشته دیگه انتخاب کن و برو دانشگاه 

یا اگر موندی برای کنکور باید صدتو بزاری 

یا برو دانشگاه و دوباره کنکور بده

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

من جای تو نیستم نمیتونم واقعا نظر بدم ولی تنها چیزی که میتونم بگم اینه آدم حسابی بودن به مدرک و دانشگاه و.. نیست.تره هم برا حرف بقیه خرد نکن،یه گوشت در باشه یه گوش دروازه...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مامانت نباید مقایسه کنه و توام نباید شرایطی درست کنی ک بخاطر تو از بقیه حرف بشنوه اگر فکر میکنی امسا ...

خستم خیلی خسته دلم میخواد یه جایی برم جیغ بکشم دارم از فشار روانی ديوونه میشم 

اگر خواستی باز پشت کنکور بمونی ، یه رشته ی پیام نوری چیزی شرکت کن یا واقعا ثبت نام کن یا الکی بگو دانشجو ام  و انتخاب کردم رشته ام رو....

وقتی دیگران فکر کنم تو دانشجویی، دیگه نگاهی روت زوم نیست ، و تو هم ذهنت آزاد میشه و تمرکز پیدا می‌کنی  برا درس خواندن...

شاید استعدادت تو درس خوندن نیست همه که قرار نیست دکتر و مهندس بشن این یه چیزیه که جامعه و خانواده به ما تحمیل کرده و باعث شده بقیه رشته هارو پایین ببینیم

ببین به چی علاقه داری همونو ادامه بده پشیمون نمیشی

در خاموشی های من فریاد هاست.

من جای تو نیستم نمیتونم واقعا نظر بدم ولی تنها چیزی که میتونم بگم اینه آدم حسابی بودن به مدرک و دانش ...

تو زندگی من نبودین پدرم آدم فوق العاده رو مخ و بد مادرم به خاطر  من موند خیلی زجر کشیده خیلی زیاد میگه آرزومه شما موفق شین منم سه سال دارم شرمنده اش میکنم از همه بدبخت تر بود گفتم من موفق شم دلش شاد شه ولی هیچ گوهی نشدم کاشکی بمیرم 

شاید استعدادت تو درس خوندن نیست همه که قرار نیست دکتر و مهندس بشن این یه چیزیه که جامعه و خانواده به ...

چیزی که علاقه دارم دو سرعت هستش که شهر ما فوق العاده کوچیکه اصلا پیست نداره بعدم اینا سخت گیرن نمیزارن برا مسابقه برم شهر های دیگه 

خیلی چیزا ولی بی عرضه هستم فقط صبح تا شب مغزم برای فرار از استرس به خیال پردازی رو میاره کل این سه س ...

خب شما درس نخونندی .نابرده رنج گنج میسر نمی شود عزیزم.درس نخونده و زحمت نکشیده چطور انتظار داری رتبه ات خوب بشه؟؟

خب شما درس نخونندی .نابرده رنج گنج میسر نمی شود عزیزم.درس نخونده و زحمت نکشیده چطور انتظار داری رتبه ...

انتطار ندارم رتبم خوب بشه میگم دلم برا مامانم میسوزه مگه من گفتم چرا رتبم بد شده؟ من از خودم ناراحتم گفتم درد و دل کنم 

مادرم مهمه اینقدر غصه میخوره دق کرد بیچاره دلم براش آتیشه آب میشم وقتی بقیه میگن امسالم قبول نشد؟ وا ...

خب ببین مادرت هم داره اشتباه میکنه به حرف کسایی گوش میده که دارن با ذهن خودش و بچش بازی میکنن، بخدا دوسال دیگه یکی از همینا نمیاد بگه تو داری چکار میکنی انقدر که همه درگیر زندگی خودشونن، مادرتون قطعا خوبتونو میخواد ولی الان درگیر حرف بقیه شده باهاشون حرف بزن و بگو مگه قراره تو بری سرکار و بعد پولتو بدی به اونا اصلا خودت بشین فکر کن واقعا به بقیه چه ربطی داره 

خستم خیلی خسته دلم میخواد یه جایی برم جیغ بکشم دارم از فشار روانی ديوونه میشم

خودتو عذاب نده 

من خودمم دوسال موندم پشت کنکور ب عشق پزشکی ولی نشد و سال سوم رفتم حسابداری بعدشم دوباره کنکور دادم و نشد بازم دیگه بیخیال شدم 

بری دانشگاه و سرکار میبینی ک همه چی پزشکی نیس 

تازه باید ببینی حال داری شبا بیدار باشی شیفت باشی 

حال داری هفت سال درس بخونی 

فک نکن راحته 

وقتی میگی خانوادت سخت گیرن ی رشته خوب برو دانشگاه و یکم نفس بکش

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

انتطار ندارم رتبم خوب بشه میگم دلم برا مامانم میسوزه مگه من گفتم چرا رتبم بد شده؟ من از خودم ناراحتم ...

پس بشین با اراده درس بخون،ایندفعه دیگه باانگیزه و پشتکار بخون تا مادرت هم خوشحال بشه.خودت هم عذاب وجدان نداشته باشی.من همین حرفا رو به دختر خودم هم میزنم.هیچ کاری از درس خوندن اسونتر نیست.

خودتونو ببرید بالا نزارید بقیه با حرفاشون کنترلتون کنن، هرکسی یه جایی استعداد داره بعدا میفهمی که همه چیز کنکور نیست فقط این کنکور لعنتی یه دوره ای همه ی مارو اذیت کرده، سعی کن تو یه رشته دیگه یا یه کار دیگه تلاش کنی و مطمئن باش موفق میشی، نه اینکه به خودت بگی بی عرضه 

عزیزم عذاب وجدان نداشته باش 

تو بخاطر مادرت دوسداشی بهترین رشته قبول بشی ولی شرایط خانواده هم مهمه ک میگی ارامش نداشتی 

مادرتم الان چون تب کنکور داغه ناراحت میشه بعدا عادی تر میشع 

تو هر رشته یا زمینه دیگه موفق بشی مامانت خوشحال میشه