2777
2789

امسال سال سومی بود که کنکور میدادم هیچی نشدم بازم رتبم نجومی میشه همه پشت سرم حرف میزنن و قضاوت میکنن هر سال زنگ میزنن میپرسن که خوشحال شن بچه های اونا همشون سال اول پزشکی مهندسی اوردن من هیچی قبول نشدم امسالم دختر عموم کم کم فیزیو میاره من هیچی نمیارم 

باید بشینم خانوم دکتر خانوم دکتر گفتن های بقیهه خسته شدم از همین استرس و این زندگی گوه من بخوام برم دانشگاه بچه های اونا جشن فارغ‌التحصیلی دارن میگیرن خیلی دلم گرفت تولد ۲۰ سالگیم چند روز دیگست خیلی ناراحتم که هیچی نشدم همه وکیل وصی شدن به مادرم زنگ میزنن میگن بفرستش آزاد این قبول بشو نیست 

یا میگن برو ت نظ ا م  ما هم یه مشت همسایه اشغال داریم بیان تحقیق مطمعنم زیر ابم رو میزنن خسته شدم دارم دق میکنم از غصه به خدا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب ی قسمت از پزشکی قبول شدن اینه ک ببینی واقعا درسات در چ حدیه عالی هستی؟ اگر دروس اختصاصیت خوب نیس خوب چرا رشته دیگه انتخاب نمیکنی؟ 

زیاد پشت کنکور موندن خوب نیس

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

خانواده مهم نیس چی میخواناونا اگ خودخواه نبودن اینجوری ب حال و روزت نمی آوردنخودت چی میخوای

خیلی چیزا ولی بی عرضه هستم فقط صبح تا شب مغزم برای فرار از استرس به خیال پردازی رو میاره کل این سه سال صبح تا شب در حال راه رفتن بودم و خیال پردازی کردن 

خیلی چیزا ولی بی عرضه هستم فقط صبح تا شب مغزم برای فرار از استرس به خیال پردازی رو میاره کل این سه س ...

نه بی عرضه نیستی

لقبی ک خونوادت بهت دادن رو باور کردی

اونها دروغ گفتن ک ب تو احساس عذاب وجدان بدن

بعدم بخاطر واکنش طبیعی مغزت خودت رو سرزنش نکن

خوب ی قسمت از پزشکی قبول شدن اینه ک ببینی واقعا درسات در چ حدیه عالی هستی؟ اگر دروس اختصاصیت خوب نیس ...

من استعداد دارم هوش هم  دارم اراده ندارم عرضه ندارم مغزم برای فرار از استرس صبح تا شب سناریو سازی میکنه و دارم راه میرم هیم کاری نکردم تو این سه سال جز راه رفتن و آهنگ گوش کردن متنفرم از خودم مامانم ب خاطر من سرش پایینه

ول کن بابا الان برات مهمه دکتر مهندسم بشن امون اول که کار نیست بفرما من مهندس شدم الان مجبورم به خاطر بچه هام سر کارنرم خب چرا موفق نمیشی الان که خیلی اوضاع شما از ما دهه شصتی های بیچاره بهتره ببین به چی علاقه داری برو دنبال همون همه که نباید دکتر مهندس بشن این همه آدم تو شغلای دیگه موفقن ول کن حرفای فامیلو همونا بهت استرس دادن که قبول نشدی تلاشتو بیشتر کن قطعا نتیجه میگیری هنوز خیلی وقت داری بیست سال که اوله اول راهه 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 

اینا همش بازیای روانیه، منم یه سال پشت کنکور موندم  و رفتم رشته ای که اصلا دوست نداشتم بخاطر حرف بقیه که نگن دوباره موند پشت کنکور و چطور چیزی قبول نمیشه و بهت میگم حالم طوری بود که ترم یک یه برنامه ای بود تو دانشگاه پرسشنامه روانشناسی پخش میکردن و من از نظر خودکشی مثبت بودم و بهم زنگ زدن برا مشاوره در این حد حالم بد بود ولی الان خندم میگیره به اون موقع فامیل هیچ جا حرفش مهم نیست بقیه رو ول کن خودت فقط مهمی

ببین درسته درس مهمه اما همه که قرار نیست با درس بجایی برسنبه چیز دیگه ای علاقه نداری؟

دارپ ولی اینجا شهر خیلی کوچیکه به دوی سرعت علاقه دارم که اصلا پیست تمرینی هم نداره خانواده به شدت سخت گیر یه رشته خوب نیارم نمیزارن تا سر کوجه برم ۲۰ سالمه تنهایی نهایت تا سر حوزه امتحان که سر خیابون کوچمون بوده رفتم تموم اصلا نمیزارن تو ورزش پیشرفت کنم 

اینا همش بازیای روانیه، منم یه سال پشت کنکور موندم و رفتم رشته ای که اصلا دوست نداشتم بخاطر حرف بقی ...

مادرم مهمه اینقدر غصه میخوره دق کرد بیچاره دلم براش آتیشه آب میشم وقتی بقیه میگن امسالم قبول نشد؟ وا بفرستش آزاد این قبول نمیشه کل بچه های فامیل آوردن حداقل پرستاری من بودم که هیچ گوهی نشدم  

دلم آتیش میگیره میبینم مادرمو وقتی موفق نشی همه نظر میدن هزار تا وکیل وصی پیدا میکنی