2777
2789
هنوز به صورت کامل درمان نشده یعنی هر چند مدت یک بار باز برمیگرده ولی پزشک گفت بعد از ۱۸ سالگی از بین ...

میگم ببخشید عزیزم شما پمادی چیزی میزنین وقتی قرمز میشه یا خشک میشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره ، اگه پوسته ریزی داری احتمالا پسوریازیس هست ، قبلا گوشه ی داخلی چشمم بود ، الان آرنج هام و زانوه ...

والا چن تا دکتر گفتن اگزما داری ، اگزمای دور چشم، مال من خیلی پوسته ریزی نداره بیشتر قرمزه خیلی قرمز

من زیر چشم داشتم پماد تاکریل دکتر داد چند بار زدم خوب شد .اگه کرم نزنم چرب نکنم بازم برمیگرده پوستم ...

منم دقیقا همینه اگه کرم روش نباشه خشک میشه و قرمز میشه ، تاکریل عیب نداره به زیر چشم زد؟ چون دور چشم من خیلی حساس و نازک شده چون قبلا بهش کورتون میزدم ، مال شما هم قرمز میشه؟

مال من ضخیم میشد ، انگار ترک خورده ، میخاروندم پوسته ریزی داشت

مال منم پوستش ضخیم میشه اما بیشتر مشکلم همین خشکی و قرمزی هست که نابودم کرده ، دکتر گفته پماد هیدروکورتیزون چشمی بزن، اما خب تا کی کورتون بزنم بخدا انقدر حساس و نازک شده

والا چن تا دکتر گفتن اگزما داری ، اگزمای دور چشم، مال من خیلی پوسته ریزی نداره بیشتر قرمزه خیلی قرمز

استارتر عکس بذار 

دختر من همیشه خشک و پوسته می‌شد زیزوویت میزدم خوب میشد الان از اردیبهشت پوسته شده بود هرچقدر زیرویت میزدم خوب نمیشد بردم اطفال کورتینیل داد زدم بدتر شد قرمز و ملتهب بردم دکتر پوست بهش مومتازون داد سه روز زدم رفت ولی بعد از اون گاهی کمی پوسته میشه زود نرم کننده میزنم میره دختر من گردو یا فسنجون بخوره پوسته میشه الان یک مدته ندادم ولی دیدم چشم چپش زیرش قرمز شده الان زود یکم آد معمولی چرب کردم دکتر به من گفت اگزما

استارتر عکس بذار دختر من همیشه خشک و پوسته می‌شد زیزوویت میزدم خوب میشد الان از اردیبهشت پوسته شده ب ...

منم زیروویت برام تا حدودی خوبه که خشکی رو بگیره اما قرمزی رو اگه شدید باشه طول میکشه تا بگیره مال من گاهی قرمزی زیاد میشه ، اهان خب پس یعنی اخرش اون پماد آد کمکتون کرد؟ من میخوام اون قرمزی رفع شه پوسته ریزی خیلی ندارم

منم زیروویت برام تا حدودی خوبه که خشکی رو بگیره اما قرمزی رو اگه شدید باشه طول میکشه تا بگیره مال من ...

من تو اینترنت خوندم این قرمزی ممکن واکنش به زیروویت یا کورتینیل باشه اون التهاب و قرمزی زیااااد با مومتازون خوب شد بمون عکس اون موقع اش بذارم زود پاک میکنم