2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم حس تورو دارم 😢

منم تنهام حتی بابامم منو نمیخواد 

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

اونو نمیدونم ولی میدونم دختری ک مادرش اونو نخاست الان شوهرش خیلی میخاد مث خودم🥺❤️

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

وقتی پدر پشتوانه دختر نباشه 

بعضی پسرا حتی اگه از دختره خوششون بیاد نمیان سمتش چون دختره هیچ حامی نداره پس مسئولیت پسره سنگین تره و اکثر پسرا سمت دختری میرن که باری رو از دوششون برداره نه این که کارشون رو سخت کنه بعضی پسرا هم میان سمتش چون میگن این هیچ کس رو نداره هر چی بگیم می پذیره تک و تنهاست و تهش بهمون وابسته میشه و جایی نمیره

این تجربه منه واسه همین تا الان تنها موندم این بهترین انتخابم بوده

یه موضوعی خواستم اضافه کنم. شنیدم توی شرایط عادی

پسری که با مادرش نمی سازه، همسر خوبی نیست.

دختری که با پدرس نمی سازه، همسر خوبی نیست.

میگم، شرایط عادی شاید پدر و مادر بد باشند، شرایط فرق داره.

اما این رو من قبلا قبول نداشتم اما الان بهتر دارم می بینم. وقتی با پدر و مادر خوب باشیم، او برای ازدواج ما بیشتر انرژی می ذاره. بلاخره خانم ها بهتر خانم ها رو میشناسند و مرد ها بهتر مرد ها رو میشناسند. ممکنه ما رو از یک انتخاب اشتباه نجات بدن.

چی؟؟

۸ خط واست توضیح داد بعد تو گفتی چی؟

عالی بودی😂😂😂😂

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خب اخه خیلی ربطی نداشت

آره میدونم فهمیدم

کلی گفتم 

مثلا ی نفر نیم ساعت واسه یکی حرف میزنه بعد طرف میگه چی؟

خیلی خنده داره😂