2777
2789
عنوان

کسی تو سایت هست که از من دلخور باشه😕❓

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 23 پست
وا://چیزی نگفته بودی ینی؟؟؟

چرا داشت از استایلش میگفت که لباسایی که قسمت سینشون تنگه و شلوارهای پاچه کوتاه  میپوشه و گفت روسری رو هم فقط بخاطر کم پشت بودن موهام میپوشم بعد درمانش دیگه نمیپوشم ، گفت نظرتونو بگید منم گفتم :با احترام چندشم شد و همه هم پسندیدن پستو (۶ نفر)چند نفرم ریپ زدن که موافقن چند نفر دیگه هم این جمله رو گفتن اینم شروع کرد به توهین کردن ، فقطم به من😐😂😂

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود، حتی شما دوست عزیز😐

چرا داشت از استایلش میگفت که لباسایی که قسمت سینشون تنگه و شلوارهای پاچه کوتاه میپوشه و گفت روسری ر ...

حق داشت😂🤝🏻البته به تو نه به همه باید توهین میکرد نه فقط تو 

-اختاپوس: فقط یه احمق،وقتی هیچ چیز خنده داری وجود نداره میخنده.‏+پاتریک: تو دنیایی که چیزی واسه خندیدن نداره همون بهتر که احمق باشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق داشت😂🤝🏻البته به تو نه به همه باید توهین میکرد نه فقط تو

حق داشت به خانوادم توهین کنه؟ منو بگو نشستم۱۰ خط برات نوشتم

خودش نظر خواست . وقتی کسی تبادل نظر میزنه باید جنبشو داشته باشه

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود، حتی شما دوست عزیز😐

حق داشت به خانوادم توهین کنه؟ منو بگو نشستم۱۰ خط برات نوشتمخودش نظر خواست . وقتی کسی تبادل نظر میزنه ...

خانوادت نه خودت اره 

-اختاپوس: فقط یه احمق،وقتی هیچ چیز خنده داری وجود نداره میخنده.‏+پاتریک: تو دنیایی که چیزی واسه خندیدن نداره همون بهتر که احمق باشی

حق داشت به خانوادم توهین کنه؟ منو بگو نشستم۱۰ خط برات نوشتمخودش نظر خواست . وقتی کسی تبادل نظر میزنه ...

اخه ادمم باید جنبه جواب دادنو داشته باشه همونطور ک جنبه جواب شنیدنو باید داشت..رک برگشتی ب استایل طرف گفتی چندش؟چندش یعنی حال بهم زن و شما رسما تخریبش کردی