2777
2789
عنوان

خدایا دیدی چیکار کرد باهام⁉️

122 بازدید | 15 پست

بنده‌ی شیطان، من با وجود اخلاق گندت، خانواده داغونت، جیب خالیت، حرف مردم و کلی چیزای دیگه موندم پات همه چیمو برات خرج کردم. برام کاری نداشت زیر قولم بزنم ولی من یه دخترم چیزی رو که تو نداشتی رو من داشتم،عرضه و مردانگی!

عیدتو زدم خاطره هات تو سطلن. حتی اگه برگردی هم دیگه نمی‌خوام :) زمین گرده و دنیا کوچیک؛ من برمی‌گردم، اما نه برای باتو بودن، برای اینکه ببینم خدا حاکم کتت کرده یانه 

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسپارش به خدا

سپاردم :)

خدایی که از اون بگذره و ببخشتش خدای من نیست!....

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

نباید پیگیری کنی که خدا محاکمش کرد یا نه اینجوری یعنی به قدرت انتقام خدا ایمان نداری یکبار بسپار به خدا و ازش بخواه اتتقامتو ازش بگیره و دیگه پیگیری نکن یک روز به گوشت میرسه خدا چجور انتقامتو ازش گرفته

لذت بردمحالا نو دختر قوی هستی ک هیچی اذیتت نمیکنهدقیقا پروانه ای ک پیله رو پارت کردیتولدت مبارک

خیلی سخت بود خیلی خستم... خیلی😭

ابرو هام سفید شده

نباید پیگیری کنی که خدا محاکمش کرد یا نه اینجوری یعنی به قدرت انتقام خدا ایمان نداری یکبار بسپار به ...

یعنی میشه جواب کارشو ببینه؟

با وجود اخلاق گند و خانواده داغون و... کاش پاش نمیموندیالانم خوب شد که رفت به نفع تو شد

آره من احمق بودم...