سلام
من از اسفند ماه پارسال درد شکمی داشتم یکی دوماه بعدش متوجه شدم زگیل دارم و مراجعه کردم دوتا دکتر متوجه نشدن تو عید بیشتر شدن و رفتم یه دکتر دیگه تست دادم مثبت شد تایپ ۴۰ و فهمیدم دردهای شکمی که داشتم بابت زخم دهانه رحمه یکبار تو فروردین ماه کرایو کردم به امید اینکه ازبین میره ولی نرفت و بدتر شد یکی دوماه بعدش بابت لیزر اقدام کردم و گفتم اندفه دیگه خوب میشه ولی نشد
کلی قرص و چرک خشک کن مصرف کردم بابت زخم دهانه رحمم و عفونت هام ولی با هربار رابطه بیشتر شد احساس میکنم دکترایی که مراجعه میکنم درمان کردن براشون مهم نیست بیشتر به پول فکر میکنن با این حال کلی هزینه کردم تا الان حدود 30 تومن و واقعا دیگه با این شرایط اقتصادی بودجه ای برای این درمانای دکترا ندارم از صب تا شب میرم سرکار که بتونم پول جور کنم برای درمانم و چیزای دیگه یعنی بگم قشنگ تو دل استرس و نگرانی و ناراحتیم نمیتونم به بدنم استراحت بدم
خیلی نگران حالمم و ازین میترسم که زحم دهانه رحمم سرطانی بشه ولی واقعا نه میتونم کلوپوسکوپی کنم نه تست بدم
سه ماه پیش دکترم گفت باید کلوپوسکوپی کنی ولی واقعا واقعا هزینشو نداشتم 3 تومن برام زیاد بود
برای کارمم مشکل پیش اومد و بیمه هام قطع شدن و هزینه ها سر به فلک کشید
تروبخدا کمکم کنید من تهرانم یه دکتر که فقط به فکر پول نباشه و واقعا تشخیص درست بده و دلسوز باشه بهم معرفی کنید خیلی دارم درد میکشم و خیلی ناامیدم