2777
2789

خیلی کنجکاوم راجبش 

مثلا راجب اینکه 

چرا بعضیا خوشگلن و به چشم میان ولی یکی دیگه خوشگله و به چشم نمیاد چرا یکی معمولی و جذاب و هزاران چیز دیگه 

و خب خودمو خوشگل و جذاب و دوست داشتنی کنم در چشم دیگران البته 

امیدوارم که بتونم چیز های مفیدی یاد بگیرم و این طاهر بینی از چشمم بیفته 

چرا بعضی روزا خوشگلم عین حوووری بعضی روزا زشتم خیلی زشت خیلی خیلی 🥲؟؟؟؟ فقطم مشکل من نیست خیلیا اینجوری ان

اینم که میگن بستگی به روزهای تخمک گذاریو این داستانا داره الکیه حداقل برای من که اینجوری نیست

:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بعضی روزا خوشگلم عین حوووری بعضی روزا زشتم خیلی زشت خیلی خیلی 🥲؟؟؟؟ فقطم مشکل من نیست خیلیا این ...

من خودم این مدلی ام دقیقاااا

حتی شده صبح حس زشتی کنم عصر حس خوشگلی 

حتمااات مطالعه میکنم 

من خودم این مدلی ام دقیقااااحتی شده صبح حس زشتی کنم عصر حس خوشگلی حتمااات مطالعه میکنم

اره دقیقاا 

البته این شاید بخاطر پف صورت بعد خواب باشه

ولی بعضی روزا خیلی خوشگلم بی دلیل حتی صبحا 

بعضی روزا هم خیلی زشت

و اصلا هم ربطی به این نداره که تو چه روزی از سیکلم

:)

اره دقیقاا البته این شاید بخاطر پف صورت بعد خواب باشهولی بعضی روزا خیلی خوشگلم بی دلیل حتی صبحا بعضی ...

من شده حتی وقتی میرم بیرون خوشگل باشم برگشتنی زشت و برعکس 

حتما دلیلی داره که ربطی یه سیکل نداره گلم