2777
2789

من بعضی وقتا واقعا میترسم

۲۱ سالمه ولی متاسفانه اصلا وضعیت خواستگارا خوب نیست🤭

دو سه نفری تا حالا جلو اومدن ک واقعا بهم نمیخوردیم

شما وضعیتتون چطوریه؟؟

من بخدا اصلا از اون دخترایی نیستم ک فقط پی شوهر باشن 

ب زندگیم میرسم و خونواده خیلی خوبی دارم ک حالم خوبه کنارشون ولی خب بین همه اینا دلم میخاد یکی باشه پیشم منم زندگی خودمو داشته باشم

خیلی دلواپسم هیچوقت ادمی ک واقعا منو بفهمه و حالم خوب باشه پیششو پیدا نکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با کسی ک دوسش دارم نشه قرار نیست ازدواج کنم همسنه تو ام نگرانم نیستم

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

تقریبا هم سن هستیم ..یکی‌دوسال تفاوت داریم

نه اصلا نگران نیسم و کلا از ازدواج خوشم نمیاد...

هر کسیم پا پیش گذاشته و به مادرم گفته ؛ مادرم رد کرده و به منم حتی نگفته... نه دیدمشون نه میدونم‌ کی‌ هستن

.

اگ ازدواج نکردی بدون بنده برگزیده ی خدا بودی و رو‌خودتو‌ استقلال مالیت کارکن ازصب بشین بشور بساب بچه داری خیلی کم زمان برا رمانتیک بازی هست ک اونقدر کمه ک حساب نمیشه حتی اگ عاشق هم باشید ولی مسولیت زیاد میشه وقت هم ب شدت زود میگذره

قشنگی چشماتُ روی کره ماه پیدا کردم .

باور کن ۲۱ سالگی سنی نیست که نگران باشی

حتی به ازدواج فکر کنی  چه کسی باشه چه نباشه 

والا نسل شما جای بچه من هستین  

همیشه فکر میکردم شما ها از ۲۵ تازه فکر میکنین به ازدواج

من اگر ۲۳ تازه خواستگار راه دادم و ۲۶ ازدواج کردم