2777
2789
عنوان

شماها کسی ودیدین بعد از طلاق دوباره برگرده 💛🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 83 پست
وایچقد ناامید شدم🥲کاش میشد همه چیز و درست کرد از اول انگار ن انگار ک اون زندگی قبلی و مشکلاتش وجود ...

به نظرم ازدواج مجدد مثل خوردن غذای بالا اورده شده س

من ملکه آبی پوش...ملکه علم عشق و ثروت هستم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله دیدم دو مورد یک مورد از آشناهای نزدیکمون هستن ک بعد ۳سال باهم باز ازدواج گردن زندگی شون مثل قبل ...

خداروشکر

اون حس و علاقشون از بین نرفته نگهشون داشته واین خیلی خوبه 

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
اطرافم یک مورد دبدم البته طلاق نگرفته بودند اما تموم کارهای طلاقشون انجام شده بود یکسال جدا زندگی کر ...

آخی الان چطوره زندگیشون

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
ارهننه بابامدوبار طلاق گرفتن برگشتن

اینبار طلاق بگیرن دیگه به هم حروم میشن😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

یه بار طلاق رسمی

یه بار تا طللق رسمی رفته خطبه خونده نشده

یه بار دیگه باز طلاق رسمی😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

بخدا یبار دیگ طلاق بگیرن حروم میشن زهم

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

اره دیدم برگشتن اما دعواشون شد خانمه با گلدون زد سر شوهرشو شکوند کار ب دادگاه و اینا کشیده شد باید دیه هم میداد ک دیگه مرد گذشت فقط مهریشو گرفت و جدا شد الان همون خانم تو تهران ازدواج کرد با ی مرد از خودش چن سال کوچیکتر ی دختر قشنگ و دوست داشتنی هم داره

ارهننه بابامدوبار طلاق گرفتن برگشتن

بعد برگشتن زندگیشون بهتر نشد؟

بعد برگشتن زندگیشون بهتر نشد؟

ن هربار ریدمان تر شد

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا