2777
2789

زندگیشون چطوره الان

بنظرتون کار درستیه؟ 

کلی میپرسم

بنظرتون میشه دوباره از اول ساخت وقتی هنوز اثری ازون علاقه هع هس؟

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله دو نفرو هر دو مجدد طلاق گرفتن

ینی باز هم دوباره از هم جدا شدن؟

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
معمولا نمیشهبرای خودم اتفاق افتاده

چرا چطور مگه؟

بله دیدم دو مورد 

یک مورد از آشناهای نزدیکمون هستن ک بعد ۳سال باهم باز ازدواج گردن زندگی شون مثل قبل طلاقه و گاهی دعوا دارن باز اما جفتشون دیگه ب طلاق فکر نمیکنن چون تو اون ۳سال فهمیدن طاقت دوری از همو ندارن وهمو دوست دارن

یه مورد دیگه م از آشناهای خیلی دوره اونم در ظاهر همه چی اوکی هست باطن رو نمیدونم چون رفت وامد  ندارم

اطرافم یک مورد دبدم البته طلاق نگرفته بودند اما تموم کارهای طلاقشون انجام شده بود یکسال جدا زندگی کرده بودند ولی روزی که باید می‌رفتند محضر برا کارای نهایی طلاق پشیمون شدن.. بیشتر بخاطر بچه هاشون

به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》

اره بهم برگشتن بعد دوباره طلاق گرفتن

وای

چقد ناامید شدم🥲

کاش میشد همه چیز و درست کرد از اول انگار ن انگار ک اون زندگی قبلی و مشکلاتش وجود داشته..

اینجا جای صحبت نیست عزیزم

ینی چی متوجه نشدم

اره

ننه بابام

دوبار طلاق گرفتن برگشتن

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا