بنظرتون میشه دوباره از اول ساخت وقتی هنوز اثری ازون علاقه هع هس؟
:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفرهی عقد رو داره😊 خودتونمتوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻 ....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بله دیدم دو مورد یک مورد از آشناهای نزدیکمون هستن ک بعد ۳سال باهم باز ازدواج گردن زندگی شون مثل قبل ...
خداروشکر
اون حس و علاقشون از بین نرفته نگهشون داشته واین خیلی خوبه
:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفرهی عقد رو داره😊 خودتونمتوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻 ....
اطرافم یک مورد دبدم البته طلاق نگرفته بودند اما تموم کارهای طلاقشون انجام شده بود یکسال جدا زندگی کر ...
آخی الان چطوره زندگیشون
اینبار طلاق بگیرن دیگه به هم حروم میشن😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
یه بار طلاق رسمی
یه بار تا طللق رسمی رفته خطبه خونده نشده
یه بار دیگه باز طلاق رسمی😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
بخدا یبار دیگ طلاق بگیرن حروم میشن زهم
رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا
اره دیدم برگشتن اما دعواشون شد خانمه با گلدون زد سر شوهرشو شکوند کار ب دادگاه و اینا کشیده شد باید دیه هم میداد ک دیگه مرد گذشت فقط مهریشو گرفت و جدا شد الان همون خانم تو تهران ازدواج کرد با ی مرد از خودش چن سال کوچیکتر ی دختر قشنگ و دوست داشتنی هم داره
رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا