2777
2789
عنوان

انقباض وخونریزی وزایمان

61 بازدید | 12 پست

از۷صب ترشحات ابکی میومدلباس زیرم خیس شدفک کردم کیسه ابه سوراخ شده دیدم‌ترشحه گرفتم خابیدم ظهربلندشدم رفتم دستشویی ترشح خونی انگاردارم پریودمیشم کمردلمم میگیره ولی منظم نیس 

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدش بیا برو بیمارستان به نوار قلب بگیر بهشون بگو معاینت کنن و اگر همه چیز خوب بود برگرد خونه 

سعی کن یکمی از درداتو خونه بکشی 

برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات،،، 

بعدش بیا برو بیمارستان به نوار قلب بگیر بهشون بگو معاینت کنن و اگر همه چیز خوب بود برگرد خونه سعی کن ...

اره به همسرم زنگ‌زدم بیادتااونموقع کاراموبکنم برم بیمارستان اخه میگن لک قبل زایمان حداقل یکروزطول میکشه تانزدیک زایمانت بشه 

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره به همسرم زنگ‌زدم بیادتااونموقع کاراموبکنم برم بیمارستان اخه میگن لک قبل زایمان حداقل یکروزطول می ...

اره نگران نباش ورزش کن فقط 

برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات،،،