2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من 3سال بچه هم ندارم.

فکر کردم تازه ازدواج کردی که انقدر حساسی من دو ساله ازدواج کردم اوایل چنان حرص میخوردم مثل شما دلم میخواست جیغ بکشم یا از ناراحتی انقدر عصبی میشدم که دلم میخواست موهای خودمو بکنم😂😂

دیگه دیدم فایده نداره اون که هرچی براش توضیح میدم تغییری نمیکنه منم اینطوری ادامه بدم دیوونه میشم دیگه زدم به بیخیالی و خودمو مشغول کردم با کتاب خوندن فیلم دیدن نقاشی کشیدن کلا یه دنیای جدا برا خودم ساختم الان همسرمو دوست دارم اونم دوستم داره ولی پذیرفتم که من نمیتونم مدلش رو تغییر بدم کلا اینطوریه که توجه و محبت بخصوصی نداره من باید برم سمتش و شروع کننده باشم اما درکل خوب و مهربونه

شما هم اول مدل همسرت رو بشناس بعد همونطور که هست بپذیرش و باهاش کنار بیا انتظار فراتر ازش نداشته باش.

چطور برات مهم نیست من همیشه حس ناکافی بودن دارم

عزیزدلم رفتار اونو هیچوقت به ناکافی بودن خودت نسبت نده به این نسبت بده که اون ناآگاهه و بلد نیست چطور باید با زنش رفتار کنه متاسفانه اکثر آقایون این مدلی هستن.

کتاب خوب بخون زنان زیرک نیروی حال ۴اثر کمک کننده هستن

فکر کردم تازه ازدواج کردی که انقدر حساسی من دو ساله ازدواج کردم اوایل چنان حرص میخوردم مثل شما دلم م ...

خیلی خیلی اذیت شدم اینقدر دوره پی ام اس بدی دارم که چند بار منو از خونه در کرد سری آخر اینقدر گریه کردم گرفت منو زد.ولی من حقو ب اون دادم شاید منم نمیتونستم تحمل کنم

خیلی خیلی اذیت شدم اینقدر دوره پی ام اس بدی دارم که چند بار منو از خونه در کرد سری آخر اینقدر گریه ک ...

عزیزمممم بمیرم الهی نمیدونستم بداخلاقه و دست روت بلند کرده😢😥 پس یه فکر جدی تر باید بکنی مشاوره برید حتما اگه راضی نشد خودت تنها برو

عزیزمممم بمیرم الهی نمیدونستم بداخلاقه و دست روت بلند کرده😢😥 پس یه فکر جدی تر باید بکنی مشاوره بری ...

ی چاله بود نزدیک خونمون زمین افتاده. ساعت 2شب میخاست منو ببره خون مادرم گفتم ابرو ریزی میشه دوباره افتادم تو چاله تا سوار ماشین نشم