2777
2789

داشتم با ی ربات کتاب دانلود میکردم چند روز بعد اون ربات ی لینک واسم فرستاد منم واردش شدم ربات چی ربات دوستیابی 

حالا اون روز با یکی چت کردم که کلا ۲ دقیقه طول کشید فکر کنم و بعدش تا امشب واردش نشدم

من ی غلطی کردم امشب با یکی چت کردم 

که کاملا اشتباه کردم میدونم

هی ادامه میدادم دردل میکردم باهاش اینم بگم نمیدونم چرا اینجوریه حرفایی میزنه که من دوست دارم مودبه احترام میذاره احساسات طرف براش مهمه ارزش میده به ادم اعتماد به نفس بهت میده این حس هارو ازش گرفتم بعد الکی بهش گفتم میرم میخوابم گفت باشه فردا صبح حرف میزنیم گفتم مامان بابام گیر میدن گفت باشه تو هر وقت دیدی اونا نیستن پیام بده 

حالا من چی 

من کنکوررر دارم کنکور و قصدم درس خوندنه میدونم با داشتن همچین روابطی نمیتونم درس بخونم و هدفم درسه و مشکلی باهاش ندارم

تا به الانم با هیچ پسری دوست نبودم دقیقا وقتی کنکور دارم باید با همچین ادمی آشنا بشم

من واقعا قصدم دوستی نبود من بیشتر کنجکاو شدم چون تا الان تجربه ش نکرده بودم 

من الان چیکار کنم نمیخوام باهاش چت کنم ولی دلم نمیاد نه اینکه مثلا بگم خوشم اومده ازش نه فقط حس میکنم بازیش دادم اگه بلاکش کنم

چیکار کنم الان

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

عزیزم چون با پسر دوستی معمولی هم نداشتی حتی و پسرای امروزی فوق العاده زرنگ و اکثرا لاشین و شما شناخت و تجربه نداری

سالی که کنکور داری این رابطه ها و حرفا رو بریز دور 

چون اگه بخوای ادامه بدی و اون آدم بعدا بخواد روی واقعیش رو بهت نشون بده و اذیتت کنه یا بهت آسیب بزنه حالت بد میشه دختر و کنکورت هم خراب میشه 

رابطه یا دوستی یه چیز آزمون و خطاس

یهو شش ماه با یکی هستی میگی وای چه پسر خوبی فرداش رنگ عوض می‌کنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بازیش ندادی. بلاک کن .دوری کن. اتفاقا اگه ادامه بدی اون شما رو جوری بازی میده که میگی کاش همون او ...

میخوام دقیقا اینکارو بکنم وقتم رو میگیره نمیتونم درس بخونم اون موقع

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

عزیزم چون با پسر دوستی معمولی هم نداشتی حتی و پسرای امروزی فوق العاده زرنگ و اکثرا لاشین و شما شناخت ...

باور میکنید درسته تا حالا هیچ دوستی نداشتم اما مامانم همه اینچیزارو بهم گفته میدونم پسرا دخترارو بازی میدن الانم فقط کنجکاو شدم و کاااااملا پشبمونم

میخوام دقیقا اینکارو بکنم وقتم رو میگیره نمیتونم درس بخونم اون موقع

روز به روز بیشتر درگیر میشی . و اون یارو هم که نمیدونی کیه. تازه این اعتماد به نفس دادن و .. از شگردشون هست که وابسته ت کنن. بعد ببین چه هیولایی از توش در میاد

روز به روز بیشتر درگیر میشی . و اون یارو هم که نمیدونی کیه. تازه این اعتماد به نفس دادن و .. از شگرد ...

دقیقا خیلی هم زرنگه حس میکنم تو نیم ساعت منو شناخت 

باور میکنید درسته تا حالا هیچ دوستی نداشتم اما مامانم همه اینچیزارو بهم گفته میدونم پسرا دخترارو باز ...

عزیزم آدمای خوب و بد هستن شما در مواجه با آدما فارغ از جنسیتشون باید محتاط باشی اما لازم نیست استرس بگیری 

چیزی نشده خوشگلم 

راحت بلاکش کن و درستو بخون یه نفس عمیق بکش همه چی خوبه 

عزیزم آدمای خوب و بد هستن شما در مواجه با آدما فارغ از جنسیتشون باید محتاط باشی اما لازم نیست استرس ...

بله خوبه هنوز درگیر نشدم مرسی که کمکم کردید💝💝