2777
2789

کاربر الئونور 

امیدوارم خدا هدایتت کنه و برای سایر کاربران عزیز درس عبرتی بشه که برای داستان های دروغی و خیالی شما اعصاب و روانشون رو نگذارن وسط .....

اون ارتیستون بندری بود خود تم بندری هستی 

اسمش ارتیستون بود اسم دختر خیالی توهم ارتیستون 

یه جا میگی ایتالیا هستم یه جا میگی دانشگاه پیام نور بهتره یا آزاد !!!!

میگی باردار بودم از شوهرم جدا شدم زمان طلاقت با سن بچه هات نمی خونه چطوری باردار بودی جدا شدی الان دخترت ده سالشه ؟؟؟؟خب پسرت هجده سالشه ؟؟دخترت رو بعد جدایی باردار شدی ؟؟؟؟؟

میگی میخواستم برای ارتیستون بورسیه فراهم کنم بیاد اینجا بعد خودت توی بندر توی ثبت نام مدرسه بچت موندی 😂😂😂

امیدوارم خدا هدایتت کنه و همه اینجا بشناسنت 

از این به بعد یکی اومد چنین تایپ یکی اینجا زد اول کمی تامل کنید بعد سر یع خامش بشین 

@چرچیلم‍ عزیزم تایپ یکت قفل شد نشد اونجا جواب بدم 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
گلم نی نی یار لایک زد تاپیکمو فکر کنم تعلیق شدم

نشدی😁

فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹🌹🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متاسفانه انقدر اینجا فیک زیاد شده ک ادم به خودش میگه نکنه کلی وقتم و احساساتم رو بذارم برای طرف تایپ کنم تهش هم فیک از اب در بیاد

از اینک تاپیک های قبل یکیو چک کنم متنفرم و تا چند وقت پیش نمیکردم اما واقعا یه سریا نیازه ادم بره تاپیک هاشون رو بررسی کنه ک حداقل به شعور خودش بی احترامی نکرده باشه

لا یک‌ز دن دلیل بر تعلیق نیست

تاپیکشون رو هم ترکوندن

امیدوارم تعلیق بشه تا براش درس عبرت بشه

این کاربر بود

https://www.ninisite.com/user/discussion/55d99462-0527-4aad-95b9-c121f003e800/الئونور

🧜‍♂️مابی ادب نیستیم،برخوردمون بستگی داره که شماکی باشی🧜‍♂️

گلم نی نی یار لایک زد تاپیکمو فکر کنم تعلیق شد

نه عزیز دلم نشدی 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
متاسفانه انقدر اینجا فیک زیاد شده ک ادم به خودش میگه نکنه کلی وقتم و احساساتم رو بذارم برای طرف تایپ ...

دقیقا همین جور عزیزم بارها بارها با داستان های دروغی دل کار برا رولرزوندن یک بار خودکشی فلان کاربر یه بار تجاوز یه بار فوت فرزند یه بار مرگ مغزی همسر یه بار سقط شدن بچه ..... چه بخوای چه نخوای با خوندنش روانت بهم میریزه بهترین کار چک کردن تایپیک هاشون برای احترام به شعور خود مون ... همیشه اینجا گفتم حذف تایپیک ها توسط خود کاربر توی این محیط یعنی هر دروغی بخوام میگم همه رو سر کار میذارن روز بعد هم پاک میکنن انگار نه انگار 

جالبه سریع بهم میگه الهی سرت بیادخوب چی سرم بیاد؟توهمات یک ذهن بیمار؟

واقعا هم باید بیمار باشی و بسیار کم هوش که تایپیک هات یکی در میون باهم زمین تا آسمون فرق داشته باشن 

تازه ی تاپیک زد گفت هرکی چرت و پرت گفته ایشالا کلی بهش تجاوز بشه بعدش خودشو بکشه :///

دیوانس این زن

من حتی برای دشمنممم همچنین ارزویی نمیکنم

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا