اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر میکنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر میکنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡
درکت میکنم ده ساله پانیک دارم. ولی خداروشکر مثل اوایل نیست واینکه بعضی ها بعد از عمل جراحی این حالتا دستش میده.یوگا برو.سردیجات یمدت کلا بزار کنار ترشیجات اینا هم نخور و شیرینجات اینا تشدید میکنن کاپوچینو قهوه نوشیدنی های کافین دار هم تشدید میکنه.قلیون مشروب این چیزا کاملا ممنوع
نه برای کار، نه برای فکر کردن، نه برای جواب دادن به کسی. بذار بدنت و ذهنت حسابی استراحت کنن
امیدوارم زودتر سلامتیتو بدست بیاری🥺✨