2777
2789
عنوان

زن موفقی که همچین ظلمی به بچش کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 23 پست

غصه نخور عزیزم ماهایی که مامانمون پیشمونه برامون چیکار کرده؟ کاش نبود! انقد بعضیاشون بی محبتن و بهمون افتخار نمیکنن و تهمت میزنن و محدود مون میکنن که میگیم کاش نبودن /:

🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من هیچکس و مثل خودم ندیدم یا حتی نشنیدم حداقل تلفنی یا چن ماهی یه بار میبینن همومن اصن واسش وجود ندا ...

باور کن یک زنی ۳ تا بچه رو همینطور گذاشت و رفت

آخر عاقبت توی یک شهر حتا احوالی از بچه هاش نمیگیره

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم

وا یعنی یه خبر اصلا نگرفته خودت شماره ای چیزی نداری ازش ؟مگه میشه بلاخره اونم مادره تو یکاری میکردی ...

نه اصلا خبر نگرفته ۶ ماه بعد طلاق مهاجرت کرده از طریق یه اشنا ام میدونم تو این ۱۷ ۱۸ سال چندین بار اومده ایران ولی نیومده سراغ من     الانم من پیجش و تو اینستا با پیج فیک دارم    بهترین زندگی و داره یه موقعیت خفن تو اون کشور داره

خودمم نمیخوام باهاش ارتباط بگیرم وقتی اون کاری نکرده

مطمئن هستی داستان همینه

بله زندگی خودمه و شواهد همینو نشون میده  خیلی پیگیری کردم    ولی اگه چیزی غیر این باشه چه دلیلی توجیه کننده اینه که ۱۸ سال سراغی ازم نگرفته؟

نه اصلا خبر نگرفته ۶ ماه بعد طلاق مهاجرت کرده از طریق یه اشنا ام میدونم تو این ۱۷ ۱۸ سال چندین بار ا ...

الان با بابات چجوری ای ؟ 

بازم هرکی بود یچی به مادره میگفت البته توام دیگه از اول ندیدیش بازم چیبگم چقد تلخ عزیزم 🥺خیلی ناراحت شدم

ایشالا خدا برات جور دیگه جبران میکنه❤️❤️

الان با بابات چجوری ای ؟ بازم هرکی بود یچی به مادره میگفت البته توام دیگه از اول ندیدیش بازم چیبگم چ ...

رابطم با بابام عالیه نمیتونم توصیف کنم چقدر خوبه

ممنون ازت