2777
2789

چرا ؟ نوه با نوه چه فرقی داره ؟ بچه اونو نگه میداره. بچه منو نه .

امشب بچم خوابش برد خونه مادر شوهرم. بعدش شوهرم گف بیا اینجا بمونیم بچه بدخواب نشه. صبح بریم خونمون .

یهو مادرشوهرم بهم گف تو اگه بمونی تو رو میندازیم تو یه اتاق در و روت میبندیم که صدا بچت نیاد بیرون 😐

سلام 🌷

بعدش  بچه خواهر شوهرم و بیشتر از بچه من دوس داره .

همه دور بچه من جمع شده بودن داشتن باهاش بازی می کردن یهو گفت یکی هم اینو ( بچه خواهر شوهرم)و تحویل بگیره بچم تنها افتاده .

سلام 🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باردارم، مادر شوهرم برای نویه ی احتمالی خواهر(دخترش هنوز حامه نیس) وسایل میبافه ولی بچه من که نوه اش میشه هیچی😐

مادرشوهرا کلا عجیب شدن

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

مادرشوهر منم همینه برام هیچ اهمیتی نداره مهم اینه پیش خدا عزیز باشه 

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

من باردارم، مادر شوهرم برای نویه ی احتمالی خواهر(دخترش هنوز حامه نیس) وسایل میبافه ولی بچه من که نوه ...

رسمتونه سیسمونی رو مادر عروس بده؟ شاید بخاطر اونه که برای نوه ی دخترش میبافه ولی برای بچه ی شما نه

برامنم همین بود دوست داشتن اجباری نیست برامنکه مهم نیست. بااینکه ارزوشون بود نوه ی پسری داشته باشن وپسرمن تنها نوه پسراون خونس ولی مادرشوهرم دخترای خواهرشوهرمو دوست داره ولی پدرشوهرم پسرمنو. مثلا میگفتیم پسرم فلان میکنه زود میگفت اونم اونکارومیکنه یعنی پشت گوشی مینشت ازفضایل دخترای خواهرشوهرم برامون تعریف میکرد شوهرم انقدبدش میومدکه نگو واین کارش باعث شد اون طفل معصوماازچشم مابیفتن درصورتی که خواهرشوهرم خیلی خوبه 

بچه که قانونا و شرعا برای مرد هست .

اره اما خدایی وظیفه بزرگ کردن بچه با زنه 

تو ترجیح میدید به دخترت کمک کنی یا عروست معلوم همه کمک دخترشونن 

منم حاملم تازه طبقه بالا مادر شوهرمم اما آب هم دست آدم نمی‌ده توقع هم ندارم همون قدر فوضولی نکنه

رسمتونه سیسمونی رو مادر عروس بده؟ شاید بخاطر اونه که برای نوه ی دخترش میبافه ولی برای بچه ی شما نه

اره ولی طرف پسر هم میخرن وسایلی... خب نوه خودش نیس اخه نوه خواهرش میشه بعدم هنوز حامله نیس اخه🤣

من از ذوقم عکس سونو رو نشونش دادم بی ذوق گفت باشه☹️

نوه اولشه، خودشم سنشم زیاد نیست، قبلا هم همش میگفتن بذارید بچه دار بشید واسه همین کلیییییی تعجب دارم

اره ولی طرف پسر هم میخرن وسایلی... خب نوه خودش نیس اخه نوه خواهرش میشه بعدم هنوز حامله نیس اخه🤣من ا ...

یعنی برای نوه ی خواهرش میبافه؟ یا برای نوه ی دختری خودش؟ متوجه نشدم

یعنی برای نوه ی خواهرش میبافه؟ یا برای نوه ی دختری خودش؟ متوجه نشدم

نوه خواهر... خودش کلا دختر نداره

جالب ترش اینجاس دختر خواهرش هنوز حامله نیست اخه🤦🏼‍♀️

داره برای کسی میبافه که فعلا موجود نیست شاید در اینده بوجود بیاد🤪