2777
2789
عنوان

کیا دچار بی اشتباهی عصبی هستن 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 66 پست
تو گوگل نمی‌دونم چی نوشتن اما طبق چیزی که ما تو کتاب می‌خوندیم، توی آنورکسیا استفراغ خودخواسته دارن ...

نههه من اینجوری نیستم دیگه 

ولی عصبی و ناراحتم میل به چیزی ندارم 

یعنی از گشنگی بمیرم نمیتونم چیزی بخورم 

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط ونلفاکسین ۳۷ ونیم

عزیزم دکتر بهت داد یا میشه خودسر مصرف کرد؟

ببخشید میشه راهنماییم کنین !

چند وقته استفاده میکنی عزیزم؟ بهترم شدی یا نه ؟ 

حال روحیت تغییری هم کردی؟ 

دکتر نگفت چه مدت بعد دوزش رو کم میکنه یا قطع میکنه؟ 

🤕🥺ماها که اینطوریم کمبود وزن هم داریم 😕شما دکتر نرفتی؟

والا دکتر زنان ک یک ماه پیش عملم کرد ده کبلو کم کردم الان بشدت لاغرترم شدم ک هروقت دکترم منو میبینه میگه ترخدا فقط چاق شو روند بیماریت رو ول کن 🤕دوتا پودر بهم گفت والا میترسم بگیرم بخورم الان بقدری لاغرشدم ک لباس دوماه پیشم سایزم نیست افسرده تر شدم 😭

قبل از اینم دکترای مختلف رفتم خواستم خودم چاق بشم از بیماری و عواقبشون ترسیدم بخدا😭

خدایی من .خدایی مهربونم مادرمو بهم ببخش..شفاش بده و بزار کنارم بمونه بیشتر از این بیکسم نکن.خدایا التماست میکنم مادرمو شفابده😔🥺
نه والا😔یسری شدید عصبی شدم انقد حالم بد شد بردنم بیمارستان فقط آرامبخش بهم میزدن کاری نکردن😐

الهی بگردم🥺

دکتر غدد بمن گفته بخاطر استرس و اینا پرکاری گرفتی 

افسردگی هم که قطعا دارم و اعصابمم ضعیف شده 

ولی نمیدونم این قرص های ضد افسردگی تاثیری دارن یا نه؟ آدم وابسته‌شون میشه یا نه 

والا دکتر زنان ک یک ماه پیش عملم کرد ده کبلو کم کردم الان بشدت لاغرترم شدم ک هروقت دکترم منو میبینه ...

عزیزم انشالله همیشه تنتون سالم باشه

منم راه های مختلفی برای چاقی امتحان کنم ولی فایده نداره دیگه ... این از اعصاب خرابمونه💔

الهی بگردم🥺دکتر غدد بمن گفته بخاطر استرس و اینا پرکاری گرفتی افسردگی هم که قطعا دارم و اعصابمم ضعیف ...

عزیزممم بیا بغلم🫂🥺

فک کنم باعث وابستگی بشن😔

همین الان عصبی شدم وحشتنااااک حالم بده 

واقعا بد دردیه😩

پُز نیستسبک زندگیمه😎

عزیزممم بیا بغلم🫂🥺فک کنم باعث وابستگی بشن😔همین الان عصبی شدم وحشتنااااک حالم بده واقعا بد دردیه😩

💕💋

از همین میترسم دیگه ... قرص ها فقط موقتی آدمو آروم میکنن مشکل ریشه ای حل نمیشه 

چرا عصبی شدی گلم 

نه نرفتمشما چرا استرس داری؟ بی دلیل؟

نه بی دلیل نیست 

پارسال یه بحث شدیدی بین من و همسرم پیش اومد ، دست بلند کرد روم 

ازون به بعد حتی از کوچیک ترین صدا یا فکر کردن به یه مسئله استرس میگیریم 

عزیزم انشالله همیشه تنتون سالم باشهمنم راه های مختلفی برای چاقی امتحان کنم ولی فایده نداره دیگه ... ...

عزیزم منکه عصبی بشم قشنگ وزن کم میکنم و اشتهام کور میشه😐😭

اصلا ازن ک این مدلیم متنفرم 😢

والا منم قبلا چیزهی زیادی خوردم دیگه واقعا حوصلم نکشید ادامه بدم 🤦🏻‍♀️

خدایی من .خدایی مهربونم مادرمو بهم ببخش..شفاش بده و بزار کنارم بمونه بیشتر از این بیکسم نکن.خدایا التماست میکنم مادرمو شفابده😔🥺
💕💋از همین میترسم دیگه ... قرص ها فقط موقتی آدمو آروم میکنن مشکل ریشه ای حل نمیشه چرا عصبی شدی گلم

دقیقا😔

سر شب با دختر عموم دعوام شد حرف های خیلی زشتی بهم زد ، خانواده هم طرف اونو گرفت (چون حرفای زشتش رو نشنیدن)من شدیدا حالم بده ، هیچی نمیتونم بخورم ، خیلی گریه کردم باید آب بخورم آروم بگیرم ولی اگه لب به چیزی بزنم بالا میارم میدونم😣😔🥲

پُز نیستسبک زندگیمه😎