2777
2789

بچها خیلی ناراحتم

هیجی درس نخوندم

قبلا خوندمش ولی الان زیاد یادم نیست 

امتحان اقتصاد خزد دارم

حیلی نگرانم

شنبه هم دارم

چی کنم

قبلا خوندمش ولی یادم زفته یسری از فصل هاشو 🥺😴

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم شنبه امتحان دارم یکشنبه هم دارم نگاشونم نکردم حال و حوصله خوندن هم ندارم مطمئنم فردا هم نخواهم خوند چون دارم شر درست می کنم برا خودم

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان

کدوم دانشگاهی ؟استادتون جزوه نداده ؟ استاد ما سخت گیر نبود منم روز امتحان یه نصف روز خوندم نصفه نیمه و رفتم امتحان دادم ۱۸ شدم باورم نمیشد البته استادمون هم سوال آسون گرفته بود 

ولی آسونه بخون یاد میگیری 

منم شنبه امتحان دارم ۴ تا فصل بود ۳ تاشو خوندم دیگه مغزم نمیکشه

از کدوم منبع استفاده میکنی 

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

منم حال تورو دارم نه میخونم نه میتونم بخونم

وای چی کنیم

منم شنبه امتحان دارم یکشنبه هم دارم نگاشونم نکردم حال و حوصله خوندن هم ندارم مطمئنم فردا هم نخواهم خ ...

خیلی بده خیلی

عذاب وجرانم دارم شدیددد

کدوم دانشگاهی ؟استادتون جزوه نداده ؟ استاد ما سخت گیر نبود منم روز امتحان یه نصف روز خوندم نصفه نیمه ...

استادما خیلی سخت گیره خیلیییی

هیچ جایی رو نزاشته بدون تدریس

همه کتابو میخاد

معادله درجه ۳ میده

وای چی کنیم

نمیدونم واقعا مغزم نمیکشه خواهر

فردا مادرمم عمل داره دیگه بعدشم کل فامیل میان عیادت 

اصن وقت نمیشه بخونم

درس دیگه برام اولویت نداره. نگران فردام عمل خوب پیش بره برام دعا کن خیر ببینی💙

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷