2777
2789
عنوان

جاریم داره از حسودی میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 23 پست
یه نفر حرف قشنگی میزد، میگفت گوشت کیلو خدا تومن را میخورید بعد انرژیش را سر این بحث های بی خود میذار ...

اره بابا اصن این به کنار چه حوصله ای دارن واقعا

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم خوبی؟من همونی هستم ک گفتی ۲۰تا اسکاج ب نیابتت بدم نیازمندان،توروجون عزیزت سرکارم گذاشتی یا نه؟

میشه برا عاقبت بخیریم دعا کنی؟الهی خودتم اول عاقبت بخیر بشی بعدم هرچی دلت میخواد حاجت روا بشی🙏

سلام عزیزم خوبی؟من همونی هستم ک گفتی ۲۰تا اسکاج ب نیابتت بدم نیازمندان،توروجون عزیزت سرکارم گذاشتی ی ...

اسی جواب بده

میشه برا عاقبت بخیریم دعا کنی؟الهی خودتم اول عاقبت بخیر بشی بعدم هرچی دلت میخواد حاجت روا بشی🙏

ببین چقد ساده ای ک‌ جاریت قشنگ می‌دونه چطور حرصت بده بهترین و کوبنده ترین جواب اینه که آدم حسابش نکنی هر حرفی بت می‌ زنه تو تخم چشاش نگاه کن و به حالت تمسخر نگاش کن و به لبخندم بزار گوشه لبت همیشه همین کارو کن دیگه غلط کنه زر بزنه

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️