2777
2789
عنوان

جاریم داره از حسودی میسوزه

482 بازدید | 23 پست

من دو سال ازدواج کردم 

خانواده شوهریم شهرستانن 

من بعد  یک ماه  عروسیم  باردار شدم 

چون خییلی حالم خراب بود نتونستم برم 

بچه ام زود دنیا اومد ۷ ماهگی یک کیلو بود 

الان سه ماه دنیا اومد 

جاریم تو دهات  برادر شوهرم کشاورز 

خسیس 

من بعد یک سال اومدم شهرستان یا همون دهات 

جاریم هی گفت من پسرم خییلی تپل بود 

هی به من می گه لاغری 

خودش چاق 

شوهرم گفت میریم مشهد با حرص اومد حولم داد گفت ظرفا رو میشورم 

برگشت به من گفت مستی

هی می گه دخترم تپل 

من موهای دختر خواهر شوهرمو بافتم  شل شد بود 

نگو دختر خواهر شوهرم رفت گفته به جاریم شل بافته 

حس کردم دخترشو یاد داده بیاد تو جمع بگه زنعمو موهای دختر خواهر شوهرمو بد بافتم 

خلاصه خخیلی پر رو بنظرتون چطور جمعش کنم !؟

رها کن خواهر رها کن

خیلی حساس شدیه روش

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد حاشیهه چقد خاله زنک بازی چقدد بحثای الکی ولشکن باباا محلش نزار اصن بحث نکن بگو باشه 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

هیچی نگو محل نده ،چند رو مهمانی بعدش میری اوقات خودتو تلخ نکن عزیزم

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

چقد حاشیهه چقد خاله زنک بازی چقدد بحثای الکی ولشکن باباا محلش نزار اصن بحث نکن بگو باشه

یه نفر حرف قشنگی میزد، میگفت گوشت کیلو خدا تومن را میخورید بعد انرژیش را سر این بحث های بی خود میذارید، حالا فهمیدم چی میگفت

داوود سعیدی رها کن 😂😂😂

اجل عزیزم😍😂

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤