2777
2789
عنوان

خانوما آب شما هم قطع شده ایا

73 بازدید | 8 پست

ما شرق تهرانیم

الان دیدم آب قطع شده!!!!

مگه ۱۲ شب هم‌ آب قطع میشه اخه

نمیدونم مشکل تاسیساتی هست یا واقعا قطع کردن

چیکار کنم

خطرناک ترین نوع بشر کسی است که ؛ «فهم ِکم»  ولی «اعتقادِ زیاد» داشته باشد!

سعی کن همیشه یکم آب تو خونه ذخیره داشته باشی 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

تهران نیستیم ولی خیلی وقته حدودا سه ماهه که نصف روز آب نداریم نصف روز هم فشار آب بیش از حد کمه در حدی که کلا نمیشه لباسشویی روشن کرد آب بهش نمیرسه

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سعی کن همیشه یکم آب تو خونه ذخیره داشته باشی

وای حالا چیکار کنم

فردا هم باید برم یه جای مهم، اگه نتونم دوش بگیرم بیچاره میشم😭😭😭

تهران نیستیم ولی خیلی وقته حدودا سه ماهه که نصف روز آب نداریم نصف روز هم فشار آب بیش از حد کمه در حد ...

فشار ما هم کم شده بود ولی نه اینکه قطع شه

وای حالا چیکار کنمفردا هم باید برم یه جای مهم، اگه نتونم دوش بگیرم بیچاره میشم😭😭😭

شاید تا فردا بیاد 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره