بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بلی، حتی اگر تصمیم درست گرفته باشید، خیلی حس شک میاد سراغت...چون به هر حال حرف ها، محبت ها و خاطرات رو مرور میکنید و گاهی دلایلی که ب خاطر اونا تصمیم به جدایی گرفتید رو فراموش می کنید... خلاصه ک شک باهاتون هست، شاید تا یکسال بعد از طلاق 💔
✨با یاد بهرام بیضایی بزرگ، اسم فامیل خویش را از ایشان وام گرفتم✨زنی هستم در آستانه ی چهل سالگی✨اگر کمتر از سی سال دارید سعی کنید با من وارد بحث نشید. مرسی از شما😉از سال نود و شش اینجام✨
نه سخت نیست، تصمیم مهمیه..هر تصمیمی تو زندگی با کلی شک و شبهه گرفته میشه.. ازدواج و طلاق که خب خیلی تصمیمات اساسی هستن، به هر حال همیشه بعدش می فهمیم کارمون درست بوده یا نه🥲
✨با یاد بهرام بیضایی بزرگ، اسم فامیل خویش را از ایشان وام گرفتم✨زنی هستم در آستانه ی چهل سالگی✨اگر کمتر از سی سال دارید سعی کنید با من وارد بحث نشید. مرسی از شما😉از سال نود و شش اینجام✨