2777
2789
عنوان

بیاید یه چیز سم بگم 😂

199 بازدید | 29 پست

همین الان از دعوا با هسر برگشتم 

حالا علت چیست اینکه من لباس خریدم وقتی اون سرکار بوده و زنگ نزدم بگم😐🤣

خدایی شما برای همچین چیز مسخره ای زنگ میزنید 

وای دوساعت داره میگه تو چون من گفتم تو زیاد لباس میخری از دستی نگفتی 😂 

میگم خوب پس مرض داشتم نشونت دادم😐

پ.ن :من ماهی دو دست کامل لباس میخرم تقریبا با چند تا کراپی چیزی یا پارچه یا آماده از نظر اون زیاد از نظر من نه

الان میخندم اما اینقدر گریه کردم سر درد و معده دردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه فاصله خونمون تا پاساژ کلا ده دقیقه پیاده راهه😐

مام همینه چون خونمون وسط بازاره ولی خب من بخام پسرم و ببرم پارک یا پیاده روی برم یا کلا بخام برم بیرون خبر میدم مگه اینکه کارم کمتر از ده دیقه ی رب باشه ک‌نگم

تو سخت ترین دوران زندگی روحی روانی🥺(خانمم دوستان)…

زیاده عزیزم

آخه بحث این من خیلی خرجا که همه زنا دارن ندارن اصلا آرایشگاه نمیرم فیشال ناخن مژه همه رو خودم انجام میدم اون اینا نمی‌بینه گیر داده ب چهار تا تیکه پارچه فک کرده با اونا پولدار میسه

آخه بحث این من خیلی خرجا که همه زنا دارن ندارن اصلا آرایشگاه نمیرم فیشال ناخن مژه همه رو خودم انجام ...

الان مشکلش اینه ک چرا لباس گرفتی یا میگه چرا بی خبر گرفتی

عزیزم ما زنا لباس خریدن و دوسداریم و یه جور تراپیه برامون ولی از حق نگذریم زیاد میخری تو این گرونی م ...

شاید هم حق با شماست اما من با مبلغ ماهانه خودم خرید میکنم بیشتر نمیشه🥲🫠

بچم از وقتی شنیده داره بابا میشه کلا پریود شده 

شاید هم حق با شماست اما من با مبلغ ماهانه خودم خرید میکنم بیشتر نمیشه🥲🫠بچم از وقتی شنیده داره بابا ...

خرج ماهانه خودت ینی چقد

منم بعضی وقتا حس میکنم خیلی برا خودم پول خرج میکنم🤦‍♀️