روزی یک لینک تاپیک خصوصی و خانوادگی خود را در روزهای شنبه ، دوشنبه ، چهارشنبه ❌غیر تعطیل❌ از ساعت ۱۰/۳۰ صبح تا ۱۲ و یا از ۱۴ تا ۱۵ به پی وی niniyar ارسال کنید
❌فقط در روزها و ساعت های مشخص شده مجاز هستید بفرستید در غیر این صورت پاک نمیشه❌
لینک هم ارسال میکنید به پی وی niniyar بنویسید کنارش که پاک بشه
تاپیک های بدون پست خود را نیز میتوانید با اون علامت سه نقطه زیر عنوان تاپیک هر وقت خواستید اقدام به حذفشون کنید
❌تاپیک های بدون پست یعنی پستی از کاربرای دیگه داخل تاپیکتون نباشه ولی پستی برای خودتون اگه باشه بازم تاپیکو میتونید پاک کنید❌
روش کپی کردن لینک تاپیک :
برید داخل نی نی سایت من و قسمت تبادل نظر من یا بزنید روی پروفایل من اونجا لیست تاپیکاتون هست و روی عنوان تاپیک اگه دستتونو چند ثانیه نگهدارید چند تا گزینه میاد و کپی نشانی پیوند رو که بزنید لینک همون تاپیک کپی میشه و همونو داخل کادر پیام خصوصی اگه چند ثانیه دستتونو نگهدارید الصاق میاد و الصاق رو بزنید و به niniyar ارسالش کنید ... ❌برای پیام دادن به niniyar نیاز نیست بهشون درخواست دوستی بدید چون همینجوری میتونید پیام ارسال کنید.❌
❌ تنها نی نی یار سایت که هم ناظر سایت هستن و هم برای حذف تاپیکها اسم اکانتشون niniyar هستش که بالای صفحه تو قسمت جستجو همون ذره بین اسم اکانتشونو سرچ کنید کاربریشون میاد براتون❌
❌❌niniyar❌❌
❌❌درخواست گزارش از کاربرا ممنوعه و باعث تعلیق یک هفته استارتر تاپیک و کسانی که به درخواست استارتر تاپیک تاپیکی رو گزارش بزنن میشه❌❌