2777
2789

نیتت خوب بود و اتفاقی نیوفتاد. ایقد آدم قالتاق زیاد شده جوزی بدبین شدیم  ک اونایی که جایی گیر میکنند کمک میخان  جرات نمی کنیم یه کار خیر انجام بدیم

دوستان ممنون میشم صلواتی برای شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی بفرستید🙏🏻🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نمیدم گوشیو.

اون روز یه پیرزنه گفت گفتم گوشی پیشم نیست.

برمی‌داره به یه شماره زنگ میزنه میبینی طرف مزاحمه.یا ممکنه هکت کنن.

ولی تو دانشگاه چرا میشناسم بچه ها رو بخوان میدم گوشیو

منم یبار ی خانوم رسوندم تا ی جایی . انقد شوهرمو خانوادم غر زدن چرا سوار کردی ک دیگه نتونستم اعتماد ...

اعتماد نکن تورو خدا خیلی خطر ناکه

هر سوالی درمورد پوست دارید بپرسید تا جای که بدونم کمک تون میکنم🩷

خطرناکه چون ممکنه با اون تماس جرمی مثل قتل و دزدی انجام بشه و شما شریک جرم شناخته بشی اکثرا هم آدمای مظلوم یا پیرمرد و پیرزن میرن برای این کارها حتی اگه کسی خواست براش بری پای عابربانک هم نباید قبول کنی هر چقدر مظلوم باشه چون ممکنه کارتش دزدی باشه و عابربانک دوربین داره اینو تو یه کلیپ دیده بودم درباره  افرادی که بدون گناه شریک جرم شده بودن اینو برای اطلاعات عمومی گفتم از حالا به بعد مراقب باش

ان شاء الله که به خیر گذشته