2777
2789

افرین کار خوبی کردی به این توهم توطئه ای ها هم توجه نکن 

منم اگر بودم کمک میکردم یه زنگ هیچ دردسری برات درست نمیکنه

یکم مهربون بودن به جایی برنمیخوره

کاروانی شکر از مصر به شیراز آید/اگر آن یار سفر کرده ی ما باز آید✨

چون مسلمانی مرده 

چون انقد بد زیاد شده اعتماد ها رفته 

ولی منم بودم قطعا میدادم ب خیلی ها دادم تاحالا 

و خودم هم چندبار پیش اومده گوشیم تو ماشین جا گذاشتم از خانمی دختری گوشی گرفتم زنگ زدم شوهرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرفداراتون من بی ادب خطاب میکنن کلی خب رهبر بی ادبا شمایید❤️

تو اول گفتی سرتو نکن تو فلان جا طرف

من چیزی گفته بودم که مظلوم بازی در میاری ؟؟؟؟؟؟

-اختاپوس: فقط یه احمق،وقتی هیچ چیز خنده داری وجود نداره میخنده.‏+پاتریک: تو دنیایی که چیزی واسه خندیدن نداره همون بهتر که احمق باشی

خلی لطف داریداون خانم از من با ادب تر هستن خیلی خوشحالم که طرفدارشونید❤️ اول از همه آگاه بشید و بعد ...

من به تو کاری داشتم از هیچی خبر نداشتی اومدی گفتی سرتو نکن تو فلان جا طرف ؟اره معلومه بی ادب کیه !!!

-اختاپوس: فقط یه احمق،وقتی هیچ چیز خنده داری وجود نداره میخنده.‏+پاتریک: تو دنیایی که چیزی واسه خندیدن نداره همون بهتر که احمق باشی

چه با ادب

من کاری نداشتم به این فقط سوال شد برام رفتم از زنه پرسیدم بعد این میگه سرتو نکن فلان جا یارو بعد انتظارم داره چیزی نگم بهش !عجیبه واقعا

اند آدم شارلاتان زیاد شده مردم میترسن واسشون شر بشه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

من یه بار دوران کنکورم گوشی نداشتم اولین بار جایی رفتم گم کردم مامانمو😂🤦🏻‍♀️

بعد گریم گرفته بود دوتا خانم بودن چادری(خودمم چادر داشتم) گفتم میشه با گوشیتون به مامانم زنگ بزنم؟ اولش دختره میگفت باشه بعد درحالیکه گوشیشو داشت درمیاورد رفت سمت مامانش بعد دیدم یه جوری نگام کردن و گذاشتن رفتن انگار نه انگار

خیلی حس بدی گرفتم رفتم با تلفن ثابت یه مغازه دار با مامانم زنگ زدم

خوب کاری کردی ..منم متاهلم و بچه دارم یه بار با مادرم رفتم بیرون گوشیم تو کیفم مامانم بود و ما از

هم جدا شدیم منم که گوشیم دست مامانم بود به هزار نفر گفتم اجازه بدید با گوشیتون تماس بگیرم هیچ کدوم ندادن حتی یه مغازه هم رفتم که با گوشی مغازه زنگ بزنم نداد خیلی ناراحت شدم 

ینی چی پولتو نداد؟ فرار کرد ینی؟؟؟چه مشکلاتی واست پیش اومد؟!

اولش یه پیامک(انتقال) تقلبی تو گوشی نشونم داد گفتم ک انتقال دادم براتون 

بعد گفتم برام‌پیامک نیومده 

گفت خب شماره منو بگیرید وقتی پول اومد حسابتون بهم خبر بدین اگرم نیومد زنگ بزنید شاید برگشت بخوره به حسابم

من دوباره انتقال بدم براتون 

تو این زمان جنگ بانکا بهم ریخته بود اونم هرچی گفته بود من باور کردم بار اولم بود نمیدونستم داره کلک میزنه

تا شب هرچی صبر کردم پول نیومد با گوشی بابام بهش زنگ زدم بهش دیدم خاموشه...

بعد حدودا ۱۰ روز یه روز. دیدم ۳۰۰ تومن اومده حسابم از هرکی پرسیدم گقت من نزدم دیدم یه روز پدرم گفتش ک این آقا زنگ زده رو خط من ک ۳۰۰ تومن اشتباهی زدم به کارت دخترت بگو برگردونه...منم تا اونموقع به همسرم هیچی نگفته بودم میدونستم دعوام میکنه دیگه مجبور شدم بهش توضیح بدم اونم چون اخلاق منو می‌شناخت اولش یکم دعوام کرد بعدش گفت دیگه تکرار نکنی چون میدونم نیتت کمک بود کارت ندارم در غیر این صورت بود می‌کشتمت.. (حقم داشت اخه پشت اینجور کلاهبرداری ها اتفاقا و چیزای خیلی بدی هست) 

من تو اون تایم شهرستان خونه پدرم بود بعد ک جنگ تموم شد برگشتم شهر خودمون همسرم فهمید دیگه سپردیم به داداش کوچیکم ک بره اون ۳۰۰ تومن رو بده و فقط شرش رو از سرما کم کنه اون ۱۰۰تومن خودمم نداد ک نداد...

ما فقط خواستیم شرش کنده بشه داداشم کلی تهدیدش کرد ک یبار دیگه خبری ازش هرچی ببینه از چشم خودش میبینه

ببخشید ها تقصیر خودت بوده اول باید پولو نقد میگرفتی بعد براش ب حساب میزدی

ببین من اصلا خبر نداشتم کلاهبرداره

اولین بار بود به کسی اینجوری کمک میکنم

تجربه ای نداشتم 

خیلی جاها شنیده بودم ک از اینجور اتفاقا افتاده حتی بدترش ولی فکر نمیکردم یه روز سر خودمم بیاد

دیگه اون اتفاق همان شد ک دیگه به چشم خودمم اعتماد نکنم

ینی الان یکی جلوم بمیره کمکش نمیکنم چون سر اون قضیه بدجوری استرس کشیدم 

خیلییییییی

خطرناکه چون ممکنه با اون تماس جرمی مثل قتل و دزدی انجام بشه و شما شریک جرم شناخته بشی اکثرا هم آدمای ...

واقعا شریک جرم محسوب میشه؟ 

من  تقریباهفته ای یه بار برای یه ناشناس از عابر بانک ، پول برمیدارم ،چون میگن سواد ندارن . 

الهی ،خدا خیرت بده من دانش آموز دختر داشتم پرورشگاهی یه تیکه ماه ،تهران با یه نفر توسن کم ازدواج کرد ...

انشالله که خوشبخت شده ، معلمایی مثل شما عاقبت بخیر بشن انشالله  

خواستن درسته نه خاستن

وقتی تلفظ وا خونده نمیشه چ اصراری بر نوشتنش باید داشته باشیم، کاش روزی از حروف الفبا حذف میشد 

دوستان ممنون میشم صلواتی برای شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی بفرستید🙏🏻🌺