2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای برگشتن کسی که محاله چیکار کنم؟

شب جمعه بدون حرف زدن یا خوردن چیزی رو به قبله با بدن پاک وضو گرفته پشت هم ۴۰مرتبه سوره ضحی ب نیت این اگ ب صلاحته برگرده بخون

__

۱۰۰۱ذکر یا ودود ب نیت محبتش بگو

__

۱۴مرتبه نادعلی شب جمعه بدون حرف زدن یا خوردن چیزی رو به قبله با بدن پاک وضو گرفته پشت هم ب نیت این ک اگ ب صلاحته مهرت بیفته ب قلبش برگزده بخون بعدش صدتا صلوات بخون فوت کن ب عکسش

چه جوری مثلا علائم رو چک کنم گل قشنگم؟

---

✨ نشانه‌های مستجاب شدن دعا:

1. آرامش قلبی بعد از دعا

وقتی دعا می‌کنی و بعدش یک آرامش عجیبی در دلت می‌نشیند، انگار نگرانی و اضطراب فرو می‌ریزد، این یکی از قوی‌ترین علامت‌هاست.

2. گریه و رقت قلب در حین دعا

اگر در دعا دلت نرم شد و اشکت جاری شد، در روایت داریم که «اشک، نشانه‌ی نزدیک بودن اجابت است».

3. دیدن نشانه در خواب یا بیداری

گاهی بعد از دعا، خوابی می‌بینی یا در بیداری علامتی سر راهت می‌آید (مثلاً کلمه‌ای، جمله‌ای، یا شخصی که پیامی به دلت می‌اندازد).

4. پدید آمدن امید و خوش‌بینی به حاجت

وقتی ناگهان امیدی در دلت می‌افتد که حاجتت برآورده می‌شود، این الهام الهی است.

5. به وجود آمدن موانع غیرمنتظره یا گشایش سریع

گاهی درست بعد از دعا، یا مشکلاتی ظاهر می‌شود که تو را به سمت پاک شدن و آماده شدن می‌برد، یا برعکس ناگهان درها باز می‌شوند. هر دو نشانه‌ی رسیدگی خداست.

6. تغییر در حالات روزمره

بی‌دلیل دلت شاد می‌شود.

عبادت برایت شیرین‌تر می‌شود.

حس می‌کنی خدا نزدیک‌تر شده.

7. ذکر و صلوات به زبانت زیاد جاری می‌شود

در روایات آمده: اگر بعد از دعا زبانت بی‌اختیار به ذکر و صلوات باز شود، این از علامت‌های اجابت است.

8. تحقق آرام‌آرام حاجت

خیلی وقت‌ها دعا مستجاب شده، اما تحققش مرحله‌به‌مرحله ظاهر می‌شود؛ تغییرات کوچک اطراف نشانه‌ی آن است.

___

اینم خلاصش

ریزش اشک و سوز دل هنگام دعا

سبک شدن قلب و آرامش درونی بعد از دعا

میل دوباره به دعا و ذکر حتی بدون اجبار

دیدن نشانه یا خوابی خاص که دلت رو قرص می‌کنه

به زبان جاری شدن صلوات بعد از دعا

باز شدن گره‌های کوچک زندگی در همون روزها

زیاد شدن امید و خوش‌بینی به آینده

---✨ نشانه‌های مستجاب شدن دعا:1. آرامش قلبی بعد از دعاوقتی دعا می‌کنی و بعدش یک آرامش عجیبی در دلت م ...

بعد از دعا خوندن دلم آروم میشه میگم خدا حتما کمکم میکنه شبا قبل خواب گریه میکنم میگم شاید خدا گریه هامو ببینه برای بچه های همین سایت خیییییلی صلوات فرستادم بیکار میشم تسبیح به دست میشم ولی انگار همه چی گره خورده به هم هرکاری میکنم باز نمیشه و میلی نداره و دوباره ناامید میشم