2777
2789
عنوان

مثل کوهی ام که داره میریزه

65 بازدید | 12 پست

پسرم

توی این مدت اونقدر نابود شدم ، به اندازه کل عمرم فشار اعصاب روم بود، مدت خیلی زیادی بود اروم شده بودم خوش اخلاق شده بودم ،

فامیلامون به دروغ حرف از زبون خانوادم درست کردن، کشیدنمون پای میز محاکمه قاضی، 

قاضی ، هم طرفدارشون بود، باور نمیکرد اینا دارن دروغ میگن 

یه لحظه شیطونو لعن کردم جلو خودمو گرفتم ، خواستم همونجا گردن قاضی و اون فرد شاکیمون رو بشکونم ، چون نزدیک بود محکوم شده بودیم ، و خدای نکرده اگه محکوم میشدیم بابام رو که کلی اسم و رسم و برو بیا و احترام داره توی کل منطقمون ، میبردنش زندان، 

اونقدر بهم ریختم ، اونقدر بهم ریختم که حد نداره 

یه راهکار بدید، بنظر خودم مسافرت لازمم، 

هر روز میرم تمرین هوازی(دوییدن توی استادیوم)، با ورزش خیلی اروم میشم 

اونقدر نابود شدم این مدت، 

که 

دانشگاهو هم مرخصی گرفتم نرفتم، نتونستم اصن درس بخونم

با دشمناتون چطور برخورد میکنید، نمیخوام دستم به خون آلوده بشه، توی اوج جوونی با این همه استعداد  بزنم بکشمشون ، خودم. حیف میدونم که الکی الکی عاقبتم بشه زندون و اعدام 

،میام اینجا حرف بزنم تخلیه شم 

پسری از دیار زاگرس🟢

پدر بزرگم میگفت آدمای خوب همیشه دشمن دارن آروم باش پسر خوب کسی که بتواند میخواد میخواد عصبی بشی و از ...

گل فرمایش کردن پدربزرگ گرامی . بعضی دشمنا مارن، که سال ها تو استین خودمون پرورششون دادیم . اگه بدونی چقدر دربست در خدمتشون بودم همینا، اونوقت اومدن شدن مدعی و شاکی ما سر میز قاضی...

پسری از دیار زاگرس🟢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گل فرمایش کردن پدربزرگ گرامی . بعضی دشمنا مارن، که سال ها تو استین خودمون پرورششون دادیم . اگه بدونی ...

یه خدا توکل کن درضمن اگه برای درس ها کلاس آنلاین خواستی تلگرام من کانال های خوب سراغ دارم 

یه خدا توکل کن درضمن اگه برای درس ها کلاس آنلاین خواستی تلگرام من کانال های خوب سراغ دارم

واسه درس های کنکور انسانی کانال سراغ داری؟ 

دانشگاه ازاد دیگه شاید نرم، دوباره کنکور بدم

پسری از دیار زاگرس🟢

واسه درس های کنکور انسانی کانال سراغ داری؟ دانشگاه ازاد دیگه شاید نرم، دوباره کنکور بدم

تو تایپک هات دیدم درمورد فرهنگیان زده بودی چی شد پس؟؟؟

اره من پارسال مشکل داشتم نشد که بخونم امسال شروع کردم عالین حداقل میدونم فنون و عربی حرف نداره 

تو تایپک هات دیدم درمورد فرهنگیان زده بودی چی شد پس؟؟؟اره من پارسال مشکل داشتم نشد که بخونم امسال شر ...

قبول نشدم امسال هم ،

سال قبلش 

دعوت شدم مصاحبه، کد۶ خوردم

پسری از دیار زاگرس🟢

کد ۶ کدومشونه؟ اها چیبگم والا هرچی خیره

کد۶ پارسال بودش امسال دیگه وجود نداشت . 

همین فامیلای نامردم، زندگیمو حروم کردن ، دور شدم از درس،وگرنه میبایست دانشجوی پزشکی میبودم بجای اینکه دغدغم فرهنگیان باشه

پسری از دیار زاگرس🟢