2777
2789

اصلا خنده دار نیست نه دعوا شایدم همین که شما میگی

اسم : آهو.                                                                 سن : 27.                                              د.               شغل : بیکار.                                                         متاهل هستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خدا 

یـه دخـتر بـا قلبـی مهربون🫠🤗و روحـی آزاد🫧💙عـاشـق کـتاب‌ها، فیـلم‌ها و داسـتان‌هـایـی کـه مـن رو بـه دنیـاهای دیگـه مـی‌برن. بـه دنـبال پیـدا کـردن مـعنای زنـدگی در مـیان کلـمات و تـصاویر هـستم.

حرام حلاش باشه مال خودش من اصلا نمی‌خوام خواهر شوهرم از کارمندی بیاد بیرون اخراج بشه چون یک آشوب خیل ...

خب دیگه نتیجه پارتی بازی و جعل سند و حرام خوری همین اشوباست دیگه!!!!جعل سند حتی زندان هم داره بااجازتون

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من نمیتونم حیثیتش یا آبروشو برگردنم تنها کاری که از دستم بر میاد همینه

چه خودخواهی! الان فقط به فکر خودتی...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

این برات درس عبرت بشه که دیگه از این نوع خوبیا نکنی،واسطه نشی

مم مامانم میگه دختر معرفی کن برا داداشت میترسم والا میگم من واسطه نمیشم فردا روزی چیزی بشه میگن این گفت

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
چطوری فهمیدن جعلیه؟وابسته به نظام بد تموم میشه براش

نگاه فامیلمون 25 سال کار کرده دیگه نمیتونسته می‌خواسته بازنشسته بشه و یکی بهش گفته اگر مشکل قلبی داشته باشی راحت تر میشه 

اسم : آهو.                                                                 سن : 27.                                              د.               شغل : بیکار.                                                         متاهل هستم

چندسال خدمته؟خودش چی میگه؟

10

چه خودخواهی! الان فقط به فکر خودتی...

شما بگو آبروی رفته شده رو چه جوری برگردانم من میکنم 

متاسفانه جعل سند برای گرفتن خدمات دولتی زندان هم داره علاوه بر جریمه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

واقعاچراازاین درخواست هادارید،

برای اموربازنشستگی فقط اکتفابه یک نامه وآزمایش ونوارانجام نمیشه ومعمولااستعلام ازمراکزموردتاییدانجام میشه ،

خواهرهمسرتان هم خیلی ناآگاه رفتارکرده واندازه شمامقصره 

همیشه ازروال کاروامورآگاه شویدبعداقدام کنید.بخصوص امورنظامی وشغلی وبیمه حتمااستعلامات ازچندمرکزانجام میشه .

چی بگم والا کاردرستی نکرده و جرمه واینکه اونی که براش کارانجام دادین صددرصد به اون شک کردن یایچی گفت ...

فقط به اون برگه و ...که نکاه نمیکنن کسی که مشکل قلبی داره میرن سابقه اش رو‌نکاه میکنن یکبار نباید بر اساس اون مشکلی که الان براش نوشتن‌ویزیت شده باشه یا دارو‌گرفته باشه یا دکتر و بیمارستان رفته باشه؟ الان برو رو سامانه تامین اجتماعی یا نیروهای مسلح یا بیمه سلامت و...کل سابقه نسخ شخص رو میاره اینا کمیسیون دارن و همه چی رو بررسی میکنن

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40