2777
2789
عنوان

کرومی پدر مارو سوزونده از اون ور لبوبو

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 20 پست
والا فیکشم خیلی ارزون نیست چند بار گفتم بزار دستم باز شه میگه فقط روز مدرسه من باید داشته باشم فیکشم ...

خیلی سن بدیه اصلا نمیدانم چطور باید با نوجوون برخورد کرد آخه بابای من همیشه به حرفم بود ولی من اصلا چیز گرون نمی‌خواستم هیچوقت هیچوقت همیشه جیب بابام رو درنظر گرفتم 

به دنبال وارستگی 
خیلی سن بدیه اصلا نمیدانم چطور باید با نوجوون برخورد کرد آخه بابای من همیشه به حرفم بود ولی من اصلا ...

خود بنده هم همینطور بودم این نسل همینه  اصلا قانع نمیشه که ما مخارج  مهم تری داریم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خود بنده هم همینطور بودم این نسل همینه اصلا قانع نمیشه که ما مخارج مهم تری داریم

بنظرم بازم صحبت کن ولی با زبون خودش بگو می‌دونم چقدر برات مهمه روز اول مهر ببریش

می‌دونم که ترند شده و دلت میخواد 

طبیعیه 

اکثر آدما چیزایی که یهو مد میشن و دوست داشتنی هستند رو دلشون میخواد 

ولی شرایط ما الان حوریه که واقعا نمیشه اصلش رو بخریم.

من مطمئنم که تو چند ماه دیگه اصلا به این عروسک هیچ علاقه ای نشون نمیدی 

نمی‌خوام بهت احساس ناکامی تزریق کنم ولی از اینکه درگیر بازی رسانه و مارکتینگ و ترفندهاشون برای فروش بیشتر و پول درآوردن بشی میترسم چون همیشه خیلی چیزا هست که یهو ترند میشه و کلی صاحبانشون پول به جیب میزنن

ضمن اینکه این عروسک از یه جن الگوبرداری شده و چندان وایب مثبتی نداره و دلم نمی‌خواد انرژی منفیش بهت برسه‌

بازم اگه حرفای من قانع کننده نیست این بار برات میخرم اما اصلش رو نه 

اصل رو در صورتی میخرم که تعهد بدی از چندتا خرج مهم بگذری مثلا کیف و کفش نخری یا هرچی و قول بدی که هرچی ترند شد سریع درخواستش نکنی هیجانی خرید نکنی 

به دنبال وارستگی 
بنظرم بازم صحبت کن ولی با زبون خودش بگو می‌دونم چقدر برات مهمه روز اول مهر ببریشمی‌دونم که ترند شده ...

مچکرمممم واقعا بهش میگم البته گفتم ولی جدی تر حتی اگه قهر کنه مهم نیست چند روزه باز عادی میشه