2777
2789
عنوان

دعوا های منو شوهرم حق با کیه ‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 36 پست
میفهممت حق داری ولی خب فردا جمعه ست شاندیز طرقبه رو از دست نده نهار برید اونجا و عکس بگیرید

کلی پول ناهار شام هتل دادیم این تا سرکوچه حرم بزور میاد عمرا بیاد اونجاها

به عشق معین ام امسال صدمو میزارم 😍🩷معین یه معلم نبود برای من یه اسوه بود اسوه اخلاق تدریس معلم واقعی بودن 😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی برنامه ریزی سفر کردید چرا این همه سختی ب خودتون دادید

اون بی برنامه بود هرچی میگفتم هی میگفت بزار برسیم الانم رسیدیم ولی هیچ گو..هی نمیخوریم

به عشق معین ام امسال صدمو میزارم 😍🩷معین یه معلم نبود برای من یه اسوه بود اسوه اخلاق تدریس معلم واقعی بودن 😭

بنظرتون حرف من اشتباهه کسی که اومده مشهد برای زیارت اومده همش باید حرم باشا

بله حرفتون خودخواهیه.  همه یه جور نیستن که یکی حالش با زیارت ۴ ساعته خوب میشه یکی نیم ساعته‌. مخصوصا تو این موارد اگه افراط کنی بدتر همراهان زده میشن. اصلا زیارت گفتن کوتاه باشه و دفعات زیادتر

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
اون بی برنامه بود هرچی میگفتم هی میگفت بزار برسیم الانم رسیدیم ولی هیچ گو..هی نمیخوریم

حس میکنم از عمد میخواد اذیتت کنه

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ابر میبارد و من میشوم از یار جدا    چون کنم دل به چُنین روز ز دلدار جدا☁️🌚  [با صدای استاد همایون شجریان]                      ارغوان شاخه ی همخونِ جدا مانده ی من آسمان تو چه رنگ است امروز آفتابیست هوا یا گرفتست هنوز من در این گوشه که از دنیا بیرون است آسمانی به سرم نیست از بهاران خبرم نیست اندر این گوشه ی خاموش فراموش شده یاد رنگینی در خاطر من گریه می انگیزد ارغوانم آنجاست ارغوانم تنهاست ارغوانم دارد میگرید ارغوان این چه رازیست که هر بار بهار با عزای دل ما می آید ارغوان ارغوان تو برافراشته باش تو بخوان نغمه ی نا خوانده ی من تو بخوان تو بخوان توبخوان........[باصدای استاد علیرضا قربانی]    لطفا واسه معلم شدنم دعا کنید چون دعا نی نی سایتیا شنیدم عجیب گیراست🎀🪁🌻🦢 راستی تیکر بارداری نیست تاریخ معلم شدنمه

بله حرفتون خودخواهیه. همه یه جور نیستن که یکی حالش با زیارت ۴ ساعته خوب میشه یکی نیم ساعته‌. مخصوصا ...

خب اخه نماز صبح حرم آرزومه 

اسی چ قد سخت میگیزی ما دوماه پیش با ماشین اومدیم مشهد باورت میشه ۱۲شب رسیدیم گفتم بریم حرم گفت حال ندارم فردا میریم فرداش ی نیم ساعت رفتیم حرم انقدر شلوغ بود ۱۲ ظهر از مشهد راهی شمال شدیم 😐😐

کاربری دومه 😐😐🤐
حس میکنم از عمد میخواد اذیتت کنه

نمیدونم واقعا ولی دیگه بهش حسی ندارم 😭

خب اخه نماز صبح حرم آرزومه

میتپنی ازش خواهش کنی یک بار نماز صبح ببره حرم یا بذاره شما خودت بری بیای. اگه نشد هم باور کن دنیل به آخر نرسیده انقدر سخت نگیر. منم مثل تو بودم و‌چندسال فقط الکی خودمو عذاب دادم. الان میفهمم چقد اشتباه میکردم

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
اسی چ قد سخت میگیزی ما دوماه پیش با ماشین اومدیم مشهد باورت میشه ۱۲شب رسیدیم گفتم بریم حرم گفت حال ن ...

آخه من دیگه معلوم نیست کی بیام😭

میتپنی ازش خواهش کنی یک بار نماز صبح ببره حرم یا بذاره شما خودت بری بیای. اگه نشد هم باور کن دنیل به ...

مبگه خود مختاری خودت هرجا میخای برو ولی کدوم زنی ساعت ۳ شب میره تو کوچه پس کوچه های مشهد 

مبگه خود مختاری خودت هرجا میخای برو ولی کدوم زنی ساعت ۳ شب میره تو کوچه پس کوچه های مشهد

هتلتون سرویس نداره اون ساعت؟ راست میگه یا باید با سرویس بری یا خودش ببردت تا سر خیابون برگرده